Celebrity News

Drastična promena tik pred Novu godinu: Prija promenila imidž i nikad nije izgledala bolje (FOTO)

Posle niza spektakularnih koncerata, Aleksandra Prijović poželela je nešto da promeni, pa je baš kao i kod svake žene frizura Aleksandre Prijović bila prva na tapetu, kada su promene u pitanu

Drastična promena tik pred Novu godinu: Prija promenila imidž i nikad nije izgledala bolje (FOTO)

Ata Images

Definitivno najuspešnija godina u životu Aleksandre Prijović bliži se kraju, stoga je mlada zvezda odlučila da u Novu godinu uđe sa malom promenom i novom energijom.

Naime, frizura Aleksandre Prijović na koncertu u Tuzli privukla je veliku pažnju. Pevačica se u jednom momentu na sceni pojavila sa paž frizurom isfeniranom ka spolja, te ovom promenom oduševila svoju publiku

 

.

 

Tamna smeđa kosa, ošišana na duži paž, Aleksandri sjajno pristaje, a baš kao i publici, promena se dopala i njenom suprugu Filipu, koji svaku Aleksandrinu odluku podržava.

Pročitajte: Ako smem da kažem... Biljana Sečivanović otkrila o Priji nešto što malo ko zna

Ništa drastično, a  ipak sveže i drugačije, kažu stručnjaci iz sveta mode, te je frizura Aleksandre Prijović naišla na brojne pohvale, ne samo od strane fanova, već i ljudi iz struke.

 

 

Aleksandra će za Novu godinu pevati pred Beogradskom publikom u Sava Centru, te će ovu promenu imidža pokazati i u prestonici.

Komentari (0)

Loading