Celebrity News

Ko se ovome nadao? Emina Jahović pokazala trudnički stomak (FOTO)

Trudna Emina Jahović na profesionalnim fotografijama osvanula na Instagramu

Ko se ovome nadao? Emina Jahović pokazala trudnički stomak (FOTO)

Ata Images

Dva puta do sada je bila trudna Emina Jahović. Jednom kada je nosila starijeg sina Jamana i drugi put sa tri godine mlađim naslednikom Javuzom.

Pročitajte: Jedina slika Emine Jahović iz tinejdžerskog doba dospela u javnost - Kakav šok - Samo bismo je po očima prepoznali

S obzirom na to da su joj trudnoće jako prijale i nije osećala apsolutno nikakvu nelagodnost, specifičnu za drugo stanje, često voli da se priseti tog perioda i pohvali fotografijama na društvenim mrežama.

 

 

Danas je pop zvezda bila posebno inspirisana da se vrati u prošlost, tačnije u vreme kada je nosila sina Javuza, dok je kraj nje na krevetu sedeo mali Jaman.

„Dani kada sam bila u četvrtom mesecu trunoće  sa mojim sinom Javuzom, a onda držim mog trogodišnjeg sina Jamana u rukama. Vreme je brzo prošlo“, napisala je ispod slike kantautorka i sve raznežila.

 

 

U prvi mah pevačicini fanovi pomislili su da ovim potezom ona najavljuje nove lepe vesti sa novim izabranikom. Poverovali su da je možda ponovo u blagoslovenom stanju.

Pročitajte: Sinoć vas je oduševila u Utisku nedelje, a niste znali da je rođena sestra Emine Jahović - Ovo je vrhunska doktorka Sabina Jahović (FOTO)

Međutim, istina je da je ovo bio samo još jedan nostalgičan trenutak, vrlo poseban za nju, te je poželela da ga podeli sa obožavaocima.

 

 

Podsećanja radi, Emina se u ulozi majke ostvarila u braku sa turskim muzičarem Mustafom Sandalom, koji se nedavno ponovo oženio. Svi se pitaju da li će ista sudbina uskoro snaći i lepu Novopazarku.

 

 

Komentari (0)

Loading