Celebrity News

SInoć vas je oduševila u Utisku nedelje, a niste znali da je rođena sestra Emine Jahović: Ovo je vrhunska doktorka Sabina Jahović (FOTO)

Sestra Emine Jahović nije neko ko se proteklih godina mnogo eksponirao u javnosti

SInoć vas je oduševila u Utisku nedelje, a niste znali da je rođena sestra Emine Jahović: Ovo je vrhunska doktorka Sabina Jahović (FOTO)

Gotovo da ne postoji stvar koja se o pevačici Emini Jahović ne zna. Na početku njene, već sada 20 godina duge karijere, pričalo se i pisalo prvo o bratu Mirsadu, slavnom košarkašu koji je po preseljenju u Tursku promenio prezime u Turkdžan. Govorilo se i o pevačicinom ocu, tome kako je ona podnela njegovu smrt, majci koja je sama odgajila troje dece, fotoreporteri su joj fotografisali kuću u Novom Pazaru, a ista situacija se dogodila i kada se udala za turskog muzičara Mustafu Sandala, kraj kojeg je stekla slavu širih razmera. Mnogi se sećaju da je kantautorka čak i snimke porođaja podelila sa publikom kraj malih ekrana,a taman kada se mislilo da se više ništa intrigantno i posebno o njoj ne može doznati sestra Emine Jahović pojavila se u jednoj emisiji i dala povoda medijima da ponovo pišu o umetnici i njenoj porodici.

Pročitajte: TRUDNA Emina Jahović uslikana u Turskoj, pogledajte kako joj divno stoji stomačić! Izgleda savršeno (FOTO)

Instagram

 

Naime, Sabina Jahović bila je sinoć jedna od sagovornica novinarke i autorke Utiska nedelje Olje Bećković, gde je pozvana da govori kao stručno lice. Sestra Emine Jahović cenjeni je dečiji psiholog, a zadatak u okviru emisije bio joj je da roditeljima približi drugačiji pristup deci i svojim savetima pomogne da se situacija nakon zločina OŠ Vladislav Ribnikar što bezbolnije prevaziđe, te da se đaci vrate u školske klupe. 

Pročitajte: NOVI DEČKO Emine Jahović je FRAJER kakav se poželeti može: Ljubavi ima na pretek (VIDEO)

printscreen

 

Poput svojih kolega, koji su se takođe našli u studiju, Sabina je vrlo studiozno govorila o aktuelnom problemu i daljim pristupima, ipak ono što su svi primetili je sličnost koju ona ima sa pevačicom kada je o fizičkom izgledu reč, pa i harizmi. Sa velikom smirenošću, umilnim glasom govorila je sestra Emine Jahović, čime je mnoge podsetila na kantautorku i dala povoda za poređenje.

Pročitajte: Ovo je NOVI DEČKO Emine Jahović: Razveden, bogat i mnogo stariji FOTO

printscreen

 

Starija sestra Emine Jahović bila je poput druge majke pevačici brinula se o njoj, savetovala je, a umela je tokom mlađih dana i da je pokudi i sankcioniše. I danas njih dve imaju sličan odnos.

Možda se upravo na zajedničkoj fotografiji najbolje vidi koliko Emina i Sabina liče. 

Instagram

 

Njeno gostovanje u Utisku nedelje naišlo je na sjajne reakcije na društvenim mrežama i u javnosti. 

 

Komentari (0)

Loading