Celebrity News

Slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića: Glumica lije suze radosnice - Samo je ovo čekala otkako joj je sin doktorirao (FOTO)

Sin Milice Milše i Žarka Jokanovića momak je na mestu

Slavlje u domu Milice Milše i Žarka Jokanovića: Glumica lije suze radosnice - Samo je ovo čekala otkako joj je sin doktorirao  (FOTO)

Sin Milice Milše i Žarka Jokanovića nije talentovan za glumu, Antonije Isaković ne voli da se izlaže javnosti i bira da sačuva svoju intimu.

Pročitajte: Od prizora zastaje dah - Milica Milša otvorila vrata svoje dnevne sobe, detalj sve raspametio (FOTO)

Upravo je ovo razlog zbog čega glumica i dramaturg retko o njemu govore, on izbegava da ih prati na gradskim dešavanjima, pa se samim tim o njemu malo zna.

 

 

Dramska umetnica voli da ističe da je nasledniku prvih šest godina, dok se nije udala za Žarka, bila i otac i majka, a da je onda njen suprug preuzeo tu važnu ulogu za svakog dečaka.

Po uzoru na Žarka Antonije je završio studije, zatim master, pa i doktorat, zbog čega su mu roditelji izuzetno ponosni, svesni da su svojim stavom, vaspitanjem i podrškom doprineli njegovom uspehu.

 

 

Antonije takođe slavi Miličin i Žarkov uspeh, ali isključivo u toplini svog doma. Nije veseljak, stoga izbegava žurke, što je bio razlog da vešto izbegne sinoćnu proslavu koju je bračni par upriličio sa ekipom serije "Zakopane tajne".

 

 

Navodno, snimanje jedne sezone je okončano, serija je pokazala veliki uspeh, gledaoci je obožavaju i iz dana u dan prate život Lale Doder, što je bio povod da ekipa to zajedno proslavi u kafani.

Pročitajte: Danica Ristovski nije sama! Lazar otpočeo zajednički život sa 39 godina mlađom Anicom, a glumica našla utehu

Snimke i fotografije objavili su na svojim profilima i Milica i Žarko. Stoga su njihovi pratioci na društvenim mrežama mogli da se uvere kako su supružnici proveli noć.

Instagram printscreen

 

Spekuliše se da je dramska umetnica u jednom momentu od sreće zaplakala, jer toliku radost nije osetila još od akademskog uspeha svog naslednika.

Instagram printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading