Celebrity News

Kako da se našminkate za novogodišnju noć - savetuje šminkerka Nena Ilić: Dame preko tridesete, obratite pažnju na detalje (FOTO)

Šminka za novogodišnju noć treba da se ističe

Kako da se našminkate za novogodišnju noć - savetuje šminkerka Nena Ilić: Dame preko tridesete, obratite pažnju na detalje (FOTO)

Šminka za novogodišnju noć, očekivano, trebalo bi da bude malo jača.

To obavezno podrazumeva smoki ajs, eventualno šljokice, istaknutije rumenilo, ali i punija usta, kao i jaču boju, recimo crvenu - na sreću.

Pročitajte: Nena Ilić, jedna od najcenjenijih šminkerki poznatih ličnosti odgovara na make-up nedoumice

Budući da sve pomenuto ne ide uvek zajedno, te da se mora napraviti neka mera, dame se obavezno u tom slučaju konsultuju sa stilistima, frizerima, pa i šminkerima, što smo i mi ovoga puta uradili s nadom da ćemo bar malo pomoći i ukazati na neke greške ili, pak, prednosti.

 

 

U to ime porazgovarali smo sa Nenom Ilić, jednom od pet najistaknutijih šminkerki u gradu.

 

 

Sa njenim veštinama upoznate su gotovo sve dame sa javne scene, od onih zrelijih do mlađih, od glumica, preko sportistkinja, do pevačica i blogerki - jednostavno svi vole Nenin stil koji ona sama naziva make up - no make up.

 

 

 

 

 

 

Nije tajna da insistira prvenstveno na jedrini i nezi, a zatim i konturisanju linija oko očiju i obraza, a sve to daje savršen glou efekat, što je u najluđoj noći neophodno.

Pročitajte: Boja karmina koja čini da lice izgleda mlađe - Žene zaziru od nje, a ima bolji efekat od kozmetičkih tretmana

Nenine savete na temu kakva bi šminka za novogodišnju noć bila poželjna pogledajte u videu ispod. 

Komentari (0)

Loading