Celebrity News

Nož u leđa bivšoj kumi: Ceca napravila rimejk čuvenog hita "Ne računaj na mene", EVO KOJOM PEVAČICOM je zamenila Miru

Ceca zamenila Miru Škorić - snimila rimejk dueta

Nož u leđa bivšoj kumi: Ceca napravila rimejk čuvenog hita "Ne računaj na mene", EVO KOJOM PEVAČICOM je zamenila Miru

Ata Images

Već nekoliko godina šuška se u javnosti o narušenim odnosima između nekadašnjih kuma, Svetlane Cece Ražnatović i Mire Škorić. Iako se do sada na ovu temu nije oglašavala, Ceca je zamenila Miru Škorić Majom Berović, te snimila rimejk pesme „Ne računaj na mene“, koja je bila hit duetska pesma prvobitno snimljena sa Mirom.

 

 

Ova vest, da je Ceca zamenila Miru Škorić stigla je kao potvrda o sukobu o kome je nedavno govorila i Mira Škorić, otkrivši prvi put šta se zaista desilo među nekada najboljim drugaricama.

- Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, nije mi poslala poruku. Pored kraljice svih vremena Zorice Brunclik, prvi put ću da otkrijem, Jelena Karleuša je u tim teškim trenucima bila uz mene i pre svih mi izjavila saučešće. Ceca, eto, to nije učinila. Naravno, nikome ne zameram. Svako ima svoje razloge, ali istina je da me nije pozvala - otkrila je Mira da joj se kuma u najtežim trenucima nije našla, te dodala.

Pročitajte: KONAČNO - Mira Škorić neće više da ćuti, progovorila o SUKOBU sa Cecom! (VIDEO)

- Puknu brakovi posle četrdeset godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. To što je između nas više nije ni bitno. Ja sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se. Eto, prepolovite jabuku, pa pokušajte da je sastavite. Ne može da bude ista. Tako ni nas dve ne možemo da budemo kao pre - rekla je Mira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Ceca se na ovu temu oglasila samo jednom veoma kratko:

- Što se tiče našeg odnosa, mogu samo da kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj, i to uvek s razlogom.

Komentari (0)

Loading