Celebrity News

Pevačica objavila lepu vest: Radujem se što ovo mogu da podelim sa vama

Hitovi koje je Milena Vučić pevala početkom dvehiljaditih ponovo su aktuelni

Pevačica objavila lepu vest: Radujem se što ovo mogu da podelim sa vama

Marko Arsić

 

Hitovi koje je Milena Vučić  pevala početkom 2 hiljaditih, "Da l’ ona zna", "Luče", "Stereo veza" i "Indijana",  stižu deceniju i po kasnije u novom ruhu, sveži i živi kroz projekat – Retro live performance. Za pesme koje su izvedene uživo sa kompletnim bendom snimljeni su i spotovi.

Posvećena kvalitetnim live izvedbama i novim muzičkim poduhvatima Milena otkriva kako je došlo do lansiranja Retro live performance projekta:

Pročitajte:Danas živi u dupleksu koji joj je suprug poklonio, a evo iz kakve kuće je potekla Ana Bebić (FOTO)

 - Rakapitulacija moje solo karijere počinje sa pesmama koje su mi promenile život. Prva i najdraža "Dal ona zna" je dokaz da dobra muzika može trajati zauvek. Uživala sam radeći na projektu RETRO LIVE PREFORMANCE sa kreativnim, talentovanim i profi ljudima. Ja osećam veliku strast prema live izvedbama, smatram da je važno vraćanje živog zvuka na scenu i radujem se što možemo da podelimo tu energiju s publikom - rekla je pevačica.

Marko Arsić

 

 

Pored projekta Retro live performance, Milena sprema još iznenađenja, spot za pesmu Udostoji,  jednu novu pesmu i duetsku pesmu.

Milena je pokrenula i svoj YouTube kanal na kom će postavljati nove spotove i dalje obaveštavati o svim novitetima i projektima koje sprema.

Očekujte uzbudljivu muzičku godinu u susretu sa talentovanom Milenom Vučić i njenim svestranim bendom.

Komentari (0)

Loading