Celebrity News

Danas živi u dupleksu koji joj je suprug poklonio, a evo iz kakve kuće je potekla Ana Bebić (FOTO)

Dom Ane Bebić u Metkoviću pred vašim očima

Danas živi u dupleksu koji joj je suprug poklonio, a evo iz kakve kuće je potekla Ana Bebić (FOTO)

Dom Ane Bebić u Metkoviću, mestu u Hrvatskoj iz kog je pop zvezda potekla, sve do danas ostao je van domašaja medija.

Čak i tokom muzičkog takmičenja "Operacija trijumf", čiji je Ana bila deo, a u vidu kojeg su u prvi plan dolazili detalji iz privatnosti takmičara, pevačicina kuća ostala je tajna.

Pročitajte: Posle toliko godina i ona je poklekla - Ana Bebić rekla DA estetskom hirurgu, evo kako izgleda posle operacije (FOTO)

Njeni otac i majka, za razliku od roditelja ostalih takmičara, javljali su se iskjučivo iz studija, a svi su se još tada pitali kako izgleda kutak u kome je Ana odrasla i provela svoje najlepše godine.

ATA Images

 

Katolički Božić bio je odličan povod da se pevačica sa sinovima vrati u porodičnu kuću, gde ju je pored roditelja dočekala sestra sa ćerkom.

Praznično raspoloženje zavladalo je čim se Ana pojavila na kućnom pragu, a u neko doba njen otac je zapalio vatru u dvorištu i zapevao.

Instagram

 

Pop zvezda ovaj trenutak je zabeležila telefonom i tu se mogla videti spoljašnjost kuće, kao i dvorišni deo.

Dom Ane Bebić do pravog izražaja došao je tek pošto je na njen Instagram-profil dospela slika jelke smeštene usred dnevnog boravka, do nje je kauč na kome su se poređali unuci i unuka domaćina kuće i uživaju u TV programu.

Pročitajte: Sve je uradila da se slože, ali neke stvari je nemoguće promeniti - Evo kakav odnos gaje majka i suprug Ane Bebić

Topla porodična atmosfera sve je raznežila, a  Anini fanovi su se prvi put mogli uveriti u to u kakvom domu je ona odrasla.

Instagram

 

Ana sa suprugom, IT stručnjakom Ivanom Đolićem danas živi na Voždovcu, u dupleksu koji ima izlaz i na dvorište.

 

Komentari (0)

Loading