Celebrity News

Crni dani za porodicu Nataše Ninković, glumica u bolu progovorila: Ne mogu bez tebe

Smrtni slučaj u porodici Nataše Ninković

Crni dani za porodicu Nataše Ninković, glumica u bolu progovorila: Ne mogu bez tebe

Ataimages

Čini se da je smrtni slučaj u porodici Nataše Ninković duboko pogodio glumicu. Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj sedi njena voljena osoba i uz fotografiju napisala je dirljiv opis:

- Mi ne želimo ovo! Ja ne mogu da nastavim bez tebe - napisala je glumica, a zatim dodala i sledeći stori, sa još emotivnijim tekstom:

Pročitajte: Nataša Ninković spakovala kofere i napustila supruga! Uslikana sa feredžom na glavi - Svi se pitaju šta se to događa sa glumicom (FOTO)

- Ovo je najusamljeniji dan mog života - napisala je uz emotikone crnih srca.

Instagram

 

Fotografija, koju je glumica ovom prilikom objavila, a nastala u dvorištu rodne kuće Nataše Ninković u Trebinju, navodi njene pratioce da posumnjaju da je reč o njenoj majci Mileni Ninković, koja je glumici godinama najveća podrška.

instagram

 

O svojoj majci Nataša je govorila retko, ali je uvek isticala posebnu vezu koju njih dve kao majka i ćerka imaju:

- Ona kaže da ja ne znam šta znači imati ćerku. Rekla sam joj jednom, pošto su te sahrane u Trebinju jako tužne, da ću stvarno da potpišem da, kad budem umrla, niko ne plače, nego da puste neku muziku koju sam volela, nek puste to. A ne da mi nabrajaju šta sam sve radila, to ne… Samo muzika i da niko ne plače. A moja mama mi kaže: “Kad nemaš ćerku, ne boj se, nećeš imati ni ko da plače.” Toliko smo se smejale tome  - ispričala je u emisiji "Sceniranje" svojevremeno glumica.

Komentari (0)

Loading