Celebrity News

Nataša Ninković spakovala kofere i napustila supruga! Uslikana sa feredžom na glavi: Svi se pitaju šta se to događa sa glumicom (FOTO)

Brak Nataše Ninković privlači pažnju medija širom Balkana

Nataša Ninković spakovala kofere i napustila supruga! Uslikana sa feredžom na glavi: Svi se pitaju šta se to događa sa glumicom (FOTO)

Ata Images

Brak Nataše Ninković svojevremeno se našao pred krizom, o čemu je glumica čak i za medije pričala.

Istakla je tada da je sa suprugom Nenadom Šarencem, sa kojim ima dvojicu sinova Matiju i Luku, posećivala čak i bračnog terapeuta, što je po svoj prilici dalo odlične rezultate.

Pročitajte: Svi mu gledali u nogavice - Muž Nataše Ninković se OVAKAV pojavio na crvenom tepihu, da li ide uz ovakvu lepoticu? (FOTO)

Nataša i Nenad danas uživaju u idiličnom odnosu, koji je postao drugačiji po odlasku naslednika iz porodičnog doma.

Za početak supružnici su, navodno, prodali vilu na Zvezdari i preselili se u stan u centru, a budući da im sinovi studiraju u inostranstvu i tek povremeno dolaze, posvetili su se jedno drugom i svojim karijerama.

Instagram

 

Takođe su pronašli vreme svako za sebe, svoje hobije, načine da se relaksiraju, napune baterije, što dodatno učvršćuje brak Nataše Ninković i Nenada Šarenca.

U to ime glumica je pred pozorišnu sezonu odvojila par dana za putovanje sa prijateljicom i zaputila se na Istok, tačnije u Teheran, gde uživa u svim čarima prestonice Irana.

Instagram

 

Nataša obilazi kulturne spomenike, džamije, tamošnje restorane s lokalnom kuhinjom, tržnice s nakitom, ogrtačima i maramama, a jedna je završila i na njenoj glavi za potrebe fotografisanja.

Pročitajte: Svi joj zavide - Nataša Ninković sa mužem i decom na letovanju, pred vama su fotke srećne porodice! A tek da vidite vilu u kojoj spavaju

Svi su komentarisali da joj divno stoji, ali da je ipak najlepša bez ičega na glavi, sa vrlo malo šminke. 

Lepu glumicu očekuju premijere, a snagu za sve što predstoji očigledno je odlučila da prikupi putovanjem bez supruga i sinova.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading