Celebrity News

Namučila se dok je nije sklopila, ali nije zažalila: Prva porodična slika Ane Sević kraj jelke oduzima dah - njeni mališani su još slađi

Jelka Ane Sević izgleda kao iz filmova o Deda-Mrazu

Namučila se dok je nije sklopila, ali nije zažalila: Prva porodična slika Ane Sević kraj jelke oduzima dah - njeni mališani su još slađi

Jelka Ane Sević priredila je ozbiljne muke estradnoj umetnici dok je nije sklopila i stavila na poželjno mesto u svom domu.

Pročitajte: Beskrajna radost! Ana Sević objavila lepu vest - Slavimo, koliko je ovo sreće....

Reč je o plastičnom drvcetu sa imitacijom snega, koje sačinjavaju bele bobice nedovoljno pričvršćene, razlog više da se pevačica požali "instagramerima" i napomene da se sada odlučila za ovakvu vrstu jelke, čiji delovi otpadaju i ima ih po čitavoj kući, i više nikad.

Instagram

 

Kada je celokupan proces kićenja priveden kraju, Ana je na sve poteškoće zaboravila i posvetila se lepoti svoje nove novogodišnje dekoracije, koja se, naravno, najviše dopala njenim naslednicima, Seni, Loreni i Simeonu.

Pročitajte: Ana Sević ima zlatan garderober i bazen usred stana vredan 50.000 evra, a u ovakvim uslovima joj žive roditelji u Užicu

Mališani su istog trena pohitali ka dnevnom boravku gde je jelka smeštena, a pevačica je iskoristila priliku da ih praznično fotografiše.

Instagram

 

 

Naslednici i jelka Ane Sević nešto su najslađe što ćete ovog jutra videti, a svi komentarišu da bivša voditeljka i bivša supruga Darka Lazića ima mnogo razloga za ponos.

 

Komentari (0)

Loading