Celebrity News

Dragana Mićalović za Story otkriva: U 2024. ću započeti novi život

Dragana Mićalović ponovo zaljubljena

Dragana Mićalović za Story otkriva: U 2024. ću započeti novi život

Boško Karanović

Dragana Mićalović ponovo zaljubljena - mogao bi zaključiti svako ko voli da čita između redova

Prošlog decembra je glumica Dragana Mićalović (32) rekla: “Priznajem da je ovo godina koju dugo čekam! Osećam da će se desiti vrlo važne i velike stvari, kako privatno tako i poslovno.” Nekoliko dana pred doček je još jednom ponovila “2023. svašta donosi. Sigurna sam!”. Budući da smo došli do kraja godine, jednu od naših najatraktivnijih ličnosti na javnoj sceni pitali smo da li su ta njena očekivanja ispunjena.

- Zamišljala sam je malo lepšom, ali je poslovno bila vrlo uspešna. Neću još da otkrivam, ali neke privatne stvari ću, ako Bog da, složiti do 31. decembra. Ukoliko se sve sklopi onako kako treba, 2024. ću započeti novi život – kaže umetnica rođena u Leksovcu.

Pročitajte: Dragana Mićalović bila u vezi sa ovim PREBOGATIM muškarcem - Povukao se iz javnosti, ali brata mu zna ceo svet

Sigurna sam da će svi, koji pročitaju ove vaše reči, pomisliti da ste se zaljubili ili, čak,da se udajete. Da li biste iskreno odgovorili na to pitanje?

- Da je u pitanju nešto toliko ozbiljno da vodi ka braku, sigurno ne bih krila, ali ne bih ni pričala o tome. Mislim da su te teme rezervisane samo za razgovore s prijateljima.

Boško Karanović

 

Ne delujete mi kao osoba koja lako govori o svojim emocijama?

- Nemam slobodu da s mnogo ljudi pričam o detaljima svog života, a i ne volim da time opterećujem ljude. Roditelji su me naučili da se problemi ostavljaju ispred vrata mesta na kome se radi, pa se pokupe kad se posao završi.

Tekst: Brankica Treskavica

 

 

Komentari (0)

Loading