Celebrity News

Dragana Mićalović bila u vezi sa ovim PREBOGATIM muškarcem: Povukao se iz javnosti, ali brata mu zna ceo svet

Bivši dečko Dragane Mićalović bio je ovaj poznati sportista

Dragana Mićalović bila u vezi sa ovim PREBOGATIM muškarcem: Povukao se iz javnosti, ali brata mu zna ceo svet

Dragana Mićalović od raskida poslednje veze sa Stevanom Purićem intimni život brižno čuva od očiju javnosti. Iako sadašnjeg izabranika ne bi pokazala, sa jednim se rado pojavljivala u javnosti, a šuškalo se i da će je odvesti pred oltar. Bivši dečko Dragane Mićalović i njena velika ljubav bio je Marko Đoković, brat Novaka Đokovića.

Dragana Mićalović i Marko Đoković zainteresovali su javnost kada su svoju vezu ozvaničili pojavljivanjem na premijeri filma "Montevideo, Bog te video" davne 2011. godine. Tada su mediji o njima izveštavali kao o mlađem bratu Novaka Đokovića i mlađoj sestri Slobode Mićalović, čija bi romansa čak mogla da se završi brakom.

Arhiva Hello!

 

-  Zajedno smo već nekoliko meseci. Lepo nam je, srećni smo i to je sve, nemam više šta da kažem - kratko je Dragana tada prokomentarisala vezu sa mladim teniserom, prenose mediji.

Uprkos pozitivnim prognozama medija, njih dvoje su se rastali i Marko Đoković je postao bivši dečko Dragane Mićalović. Pisalo se da je ljubavi došao kraj zbog njegovih brojnih obaveza i čestih putovanja. Ipak, posle kraha ove ljubavi, glumica je dugo ostala sama, svedočeći time da je Novakovog brata zaista volela.

Pročitajte: Prezgodan, dugokos i tretira je kao princezu! Dragana Mićalović konačno objavila fotografiju sa FRAJEROM koji joj je ukrao srce

- Tačno je da sam sama, ali nisam razočarana. Ne očajavam, srećna sam i zadovoljna, uživam u životu i putujem sa prijateljima - potvrdila je Dragana vest o raskidu svojevremeno za "Hello", otkrivši da je ipak smogla snage da nastavi dalje.

Podsetimo, Marko je danas u srećnoj vezi sa Brazilkom Letisijom Tesari, sa kojom godinama živi u Marbelji.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading