Celebrity News

Kakva si ti to zvezda kad nemaš para: Jelena Karleuša bankrotirala

Jelena Karleuša bankrotirala

Kakva si ti to zvezda kad nemaš para: Jelena Karleuša bankrotirala

ATA Images

Jelena Karleuša u 2023. godini izdala je dva albuma "Alfa" i "Omega" i imala je mnogo posećenih nastupa. Ipak, kako kaže, Jelena Karleuša je bankrotirala.

- Ajde, ko je dao sve ono publici. Švorc sam, dinara nemam. Ali ne žalim, ja sam srećna zbog svega. Onakav album, spotovi, promocija, kostimi, to je ono što ja volim. Ali je neisplativo. Pola miliona košta jedan koncept koncerta, verovao ili ne. Morala bih svaki dan da radim po kafićima i kafanama da bih samo vratila sve što uložim. Ali stalno sam na nuli, presipam iz šupljeg u prazno i tako ukrug. Duško je milion puta rekao: "Kakva si ti to zvezda kad nemaš para? Ja nisam video tako veliku zvezda da nema para! - rekla je ona.

Pročitajte:Uhvatila sam ga sa nekom devojkom -Jelena Karleuša prvi put o razvodu koji je obeležio njen život- Ponavljao je „Nisam te prevario!”

- Duško striktno traži da ga ne pominjem u medijima i preti advokatom. Duško, ne pominjem te, niko me ništa za tebe nije pitao. Ne nerviraj se. Mi živimo zajedno, ali komuniciramo preko advokata. Zar to nije interesantno? To je moderan brak. Ne znam je l' to smešno ili tužno.

Pročitajte: U 7.15 ujutru, na naša vrata zakucao je Bogoljubov telohranitelj - Karleuša prvi put o razvodu od Bojana Kariča - Za sve je on kriv

Malo sam deformisana, jer već jako dugo živim tako. Drugi ljudi mi stalno govore da treba da rešim tu situaciju. Ne znam kako se ta situacija može rešiti. Kad sam pitala Duška: "A zašto da te ne pominjem? Još smo u braku, imamo dvoje dece", on mi je rekao da ne želi da ja koristim njegovo ime u svrhu marketinga - rekla je za Kurir Jelena.

 

Komentari (0)

Loading