Celebrity News

Duško Tošić objavio fotografiju sa dočeka: Fudbalski as morao da se pohvali - Ovako je bilo u vili na Senjaku

Sa kim je Duško Tošić dočekao Novu godinu?

Duško Tošić objavio fotografiju sa dočeka:  Fudbalski as morao da se pohvali - Ovako je bilo u vili na Senjaku

Ata Images

Početkom jula 2023. godine u javnosti je odjeknula vest da se pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić razvode nakon 14 godina braka, u kojem su dobili ćerke Atinu i Niku. Jelena Karleuša i Duško i dalje žive pod istim krovom i čini se da su i dalje makar formalno u braku.

Jelena je priznala da je prijatelji često savetuju da situaciju pokuša da reši, ali ona ne vidi izlaz. U intervjuu koji je dala nedavno za magazin Story govorila je o životnim udarcima koje je podnosila, a na pitanje da li joj je upravo kreativni rad na zahtevnim projektima pomogao da prevaziđe sve što joj se desilo, iskreno je odgovorila:

Pročitajte:Kakva si to to zvezda kad nemaš para: Jelena Karleuša bankrotirala - Dinara nemam

- Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška - rekla je pevačica, dok Duško i dalje mudro ćuti.

O odnosu sa pevačicom nikada nije javno govorio, a tek s vremena na vreme objavi fotografiju na svom Instagramu.

Tako je bilo i sada - fudbalski as je pokazao sa kim je dočekao Novu godinu. U društvu svojih ćerku, i sestričina za koje je jako vezan.

Sudeći po fotografiji najluđu noć proveli su u porodičnoj vili na Senjaku.

instagram/duško tošić

 

 

Komentari (0)

Loading