Celebrity News

Jelena Karleuša sasvim iskreno o prevari u braku: Ta greška mi se sigurno neće ponoviti

Jelena Karleuša o prevari u braku - bez dlake na jeziku

Jelena Karleuša sasvim iskreno o prevari u braku: Ta greška mi se sigurno neće ponoviti

ATA Images

Jelena Karleuša o prevari u braku nikada javno nije želela da govori.

Nakon afere sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješem, sve što je u medijima objavljeno demantovala je.

Pročitajte: Što kuma može da ti priredi ne može niko- Ivana Kukrić podelila važne privatne detalje od kojih će Jeleni Karleuši zaigrati srce (FOTO)

Tvrdila je da su fotografije i prepiske sve delo osobe koja odlično vlada foto-montažom, te da svog supruga, bivšeg fudbalera, a danas sportskog agenta Duška Tošića nikada za 16 godina braka nije prevarila, tačnije da je sve dobro osmišljena laž manipulatora.

 

 

U emisiji Snežane Dakić „Male stvari” prvi put otvoreno je progovorila Jelena Karleuša o prevari u braku. Na iznenađenje mnogih, složila se s konstatacijom da su zarad skladnog odnosa sva sredstva dozvoljena.

Instagram

 

– Onog momenta kada ti više ne želiš i ne osećaš isto prema svom partneru zar nije negde normalnije tražiti neki momenat zadovoljenja koji će možda spasiti taj brak. Tražiti drugog pored partnera koji će spasiti brak. Brak može da opstane čak i kada ljudi svesno traže neku vrstu razonode, na neki način ih ispuniti i dozvoliti im da sa svojim partnerom uživaju.

Na ovakvu, pomalo dvosmislenu, pevačicinu izjavu usledilo je pitanje Dakićeve da li bi ona bila spremna da suprugu oprosti prevaru.

Boško Karanović

 

Odgovoru koji joj je Jelena uputila niko se, međutim, nije nadao:

 – Sve dok ja ne saznam i ne vidim svojim očima, to je sasvim ok. Problem je kada se sazna, kada neko padne jeftino, onda je to veliki problem – istakla je diva, na šta ju je Snežana podsetila na slično iskustvo koje je pre par godina imala.

Pročitajte: Jelena Karleuša dekorisala terasu i baštu, svi zanemeli zbog detalja- Ovo je zaista raj koji imaju samo svetske dive (FOTO)

– Pa nisam ja imala takvo iskustvo, ja sam imala jednu onlajn grešku, koja mi se sigurno više neće ponoviti, ali to nije prevara. Treba samo birati one muškarce koji nisu s vama da bi mogli sutra da se pohvale. I jao, da ti kažem da ima takvih muškaraca, koji kriju jer imaju svoje razloge – kazala je Karleuša i ovom poslednjom tvrdnjom dodatno sve zaprepastila.

Instagram

 

Svi se pitaju šta je zapravo Jelena želela u završnici da kaže, a veruje se da je tek sad mnogima postalo nejasno kako stoje stvari u njenom i Duškovom braku.

Komentari (0)

Loading