Celebrity News

Verica se ne odvaja od unuka: Praznici u domu Marije Šerifović najlepši do sada

Praznici u domu Marije Šerifović nikad nisu bili lepši

Verica se ne odvaja od unuka: Praznici u domu Marije Šerifović najlepši do sada

Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica ne skida osmeh sa lica otkako je u njen život ušao sin Mario, kojeg je dobila uz pomoć surogat majke. Njene planove znala je od početka samo majka Verica koje se neizmerno raduje zbog dolaska unuka.

Praznici u domu Marije Šerifović nikad nisu bili lepši, jer je se u njemu prvi put čuje bebin plač.

Pročitajte: PRVA FOTOGRAFIJA SINA MARIJE ŠERIFOVIĆ - Pevačica potvrdila najlepšu vest

- Marija sija, a Verica se ponovo rodila. Od Marijinog glasa još je lepši plač koji se čuje iz ovog stana punog radosti. Verica je tu, ne odvaja se od unuka. Stvari koje su unele mogle bi da stanu u jedan omanji tržni centar. Verica će biti uz unuka dok Marija bude morala da peva i završava poslovne obaveze - rekao je komšija poznate pevačice i dodao da joj je majčina pomoć neizmerno važna.

- To je i za nju olakšavajuće da ne mora da brine o izboru dadilja. Naravno, Marija ima toliko prijateljica koje su se ponudile da pomažu Verici da će taj stan biti najposećaniji u vreme praznika - rekao je za Blic on.

Marija je godinama priželjkivala da ima dete i dok je čekala da njen naslednik stigne pripremala mu je nešto zaista posebno.

– Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu luku. Muzika je uvek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podelim komad svoje duše. Pesmu „Dolazi ljubav“ pisala sam njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas delim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla – ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe - poručila je Marija sinu tada.

Komentari (0)

Loading