Celebrity News

Neću da im nosim žu-žu u pet ujutru: Lidija Vukićević ne želi da živi sa sinovima i snajama

Sinovi Lidije Vukićević su uspešni i ostvareni

Neću da im nosim žu-žu u pet ujutru: Lidija Vukićević  ne želi da živi sa sinovima i snajama

Boško Karanović

Glumica Lidija Vukićević proslavila je 61. rođendan, a njen izgled često je tema komentara, budući da se ona ne ustručava da istakne svoje atribute.

Sinovi Lidije Vukićević Andrej i David su odrasli ludi, a glumica sa radošću iščekuju ulogu svekrve i bake. Međutim, smatra da deca ne treba da se rađaju zbog tuđih očekivanja.

Pročitajte: Dečko Lidije Vukićević je MNOGO MLAĐI, strasno se ljube na jahti - Pogledajte fotografije sa proslave njenog 61. rođendana

- Na pitanja o unucima će moja deca dati odgovor. To je njihova sloboda i kad se dogodi, to će da bude tada... Ta pitanja su van mene, to dolazi od ljudi koji žele to i požele da budu zajedno. Treba da se rađaju deca iz pravih stvari, a ne zbog pitanja i očekivanja, zato imamo i toliko razvoda - rekla je za glumica koja smatra da žena i kada dobije unučiće ne treba da zapostavi sebe.

Želela bi, kaže, da svojim sinovima, snajama i unučićima uvek bude na usluzi, ali da pored toga nastavi da živi svoj život onako kako je navikla.

Ata Images

 

 

- Živite tuđ život - svog unučeta, svog sina i snaje. Neću da budem od onih napornih majki da sutra moja snaja kaže: "Jao, dobro je što nam je tvoja mama u pet ujutru donela žu-žu!" Neću da im nosim žu-žu, ali ću dati sve od sebe da im pomognem, bez nametanja. Ne želim ni da živim sa svojim sinovima, jer svi treba da zadržimo integritet. Hoću da sam komotna u svojoj kući. Mogu da čuvam decu, ali neću da budem bebisiterka. Ma koliko godina da imam zašto da ne izađem sa prijateljicom, otputujem? Moj život se neće ugasiti. Može samo da se oplemeni. Ako je meni dobro u mojoj koži, biće dobro i mojoj deci i njihovim porodicama - rekla je glumica za Lena magazin svojevremeno.

Komentari (0)

Loading