Celebrity News

Brat i sestra se već obožavaju! Anja Alač objavila prve fotografije ćerke Anđele, svi oduševljeno gledaju (FOTO)

Ćerka Anje Alač - prva fotografija

Brat i sestra se već obožavaju! Anja Alač objavila prve fotografije ćerke Anđele, svi oduševljeno gledaju (FOTO)

Dalibor Danilović

Dve godine nakon rođenja sina Alekseja, Andrej Josifovski i Anja Alač postali su roditelji po drugi put. Mlada glumica na svet je pre dva meseca donela devojčicu Anđelu, koja je u porodični dom unela beskrajnu toplinu.

Ćerka Anje Alač i Andreja Josifovskog na prvi pogled očarala je roditelje, a svom bratu Alekseju ukrala srce.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak ćerke! Anja Alač otvorila vrata svog doma - Jedan detalj će vas posebno oduševiti (FOTO)

Dva meseca od rođenja, glumica je odlučila da na svom Instagramu objavi prvu fotografiju ćerke. Ispred novogodišnje jelke Anja je pozirala srećna i zahvalna, u rukama držeći svoj svet, sina i ćerku. Sve to s leđa je zabeležio njen suprug i nastala je prelepa praznična fotografija.

Instagram

 

Sa druge strane, i ponosni otac objavio je porodičnu fotografiju iz šetnje gradom. Sin i ćerka Anje Alač u kolicima su posmatrali prestoničke ulice, prvog sunčanog dana ove godine, dok ponosna mama sa lica nije skidala osmeh. Ovu porodičnu idilu Pijanista je ovekovečio i objavio uz emotikon srca.

Instagram

 

Srećna porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku, a baš kao i na početku ljubavne priče, trude se da život maksimalno sačuvaju od javnosti, deleći na mrežama samo mali delić svoje sreće.

Komentari (0)

Loading