Celebrity News

Sve je spremno za dolazak ćerke! Anja Alač otvorila vrata svog doma - Jedan detalj će vas posebno oduševiti (FOTO)

Dom Anje Alač spreman je za prinovu

Sve je spremno za dolazak ćerke! Anja Alač otvorila vrata svog doma - Jedan detalj će vas posebno oduševiti (FOTO)

Dalibor Danilović

Dom Anje Alač jedno vreme bio je na drugom nivou porodične kuće u samom centru grada. Glumica se odmah posle studija odselila iz prizemnog dela vile u kom i dalje živi njena majka Vesna Čipčić i na spratu skrojila kutak iz snova.

Tek par godina tamo je provela, kada je odlučila da sa drugaricom iznajmi stan, a čim je upoznala umetnika Andreja Josifovskog, poznatog po nadimku Pijanista, s njim je svila porodično gnezdo.

Pročitajte: Trudna Anja Alač pokazala STOMAK DO ZUBA u preslatkoj letnjoj haljinici, fotografija sa odmora raznežila sve

Dom Anje Alač i Pijaniste topli je kutak u kom glavnu reč ima sin Aleksej.

Jakov Simović

 

Dečak je centar sveta čitave porodice, baka obožava da ga čuva ali i ujak Ivan, pozorišni reditelj, zahvaljujući čijem postu na Instagramu je javnost mogla da zaviri u intimu dramske umetnice i njenog izabranika.

Nebojša Babić

 

Fotografija je doduše vrlo mračna, zbog čega se lepa trudnica sa naslednikom slabo vidi, ali svako ko ima dobro oko može da primeti savršen drveni pod, osenčene zidove sa umetninama, ali i teget stilsku garnituru.

Pročitajte: NE ŽELIM NIŠTA S TOBOM! Anja Alač promenila odnos prema ocu nakon njegove druge ženidbe, stoji uz mamu Vesnu

Anja i Andrej opremili su nekretninu po sopstvenom nahođenju i sporazumnim željama, a svima koji se razumeju u uređenje enterijera jasno je da su ljubitelji tamnijih nijansi. 

Instagram

 

Svi se pitaju da li će te boje biti zastupljene i u sobici devojčice koju svi željno išćekuju, a kojoj su već nadenuli ime Anđela.

Komentari (0)

Loading