Celebrity News

Imam problem sa mlađim sinom: Emina Jahović o situaciji u kući - Verovatno je ljubomoran

Sinovi Emine Jahović su u izazovnom životnom periodu

Imam problem sa mlađim sinom: Emina Jahović o situaciji u kući - Verovatno je ljubomoran

Ata Images

Pevačica Emina Jahović pre pet godina razvela se od turskog pevača Mustafe Sandala sa kojim ima sinove Jamana i Javuza, a potom su usledile nesuglasice oko neisplaćenih alimentacija. Sinovi Emine Jahović su u izazovnom životnom periodu.

–  Moja deca žele da imaju svoju decu odmah iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osećam žene koje su samohrane majke – rekla je Emina nedavno i istakla da joj je najvažnije da joj deca budu dobri ljudi.

Pročitajte: Mnogo joj bolje stoji od Mustafe - Emina tajno pred matičarem sa turskim milionerom, pogledajte prvu fotografiju sa VENČANJA

– Ja svoju decu usmeravam da najpre veruju u Boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu –  rekla je pevačica koja se najbolje oseća u svojoj domovini.

– Ja se bolje osećam ovde, ne može. Ja se tamo osećam kao stranac iako su moja deca Turci. Jaman govori srpski, a Javuz odbija iz nekog razloga, verovatno je ljubomoran, pa imamo taj problem – ispričala je u emisiji „Goca show“.

– Ja sam dosta konzervativna, otišla sam u Istanbul, u strani svet koliko god oni bili dobri pema meni, ostavila sam karijeru. Vaspitana sam da kada se udam, tu su brak i deca, a kada to nije funkcionisalo, završilo se – iskrena je ona.

Instagram

 

 

– Smeta mi što u Srbiji govore da sam našla milionera, milijardera ili sada nisam našla. To jako smeta, ja sam dovoljno zaradila u životu da mogu da kupim sve što mi treba i ne treba mi muškarac da bi mi nešto dao, ali da sam se emotivno osećala sigurno – kaže pevačica.

Komentari (0)

Loading