Celebrity News

Mnogo joj bolje stoji od Mustafe: Emina tajno pred matičarem sa turskim milionerom, pogledajte prvu fotografiju sa VENČANJA

Emina Jahović i Sadetin Saran pred matičarem

Mnogo joj bolje stoji od Mustafe: Emina tajno pred matičarem sa turskim milionerom, pogledajte prvu fotografiju sa VENČANJA

Ata Images

Emina Jahović i Sadetin Saran, turski milioner, uplovili su u vezu nedugo nakon što se pop diva razvela od tuske muzičke zvezde Mustafe Sandala sa kojim sa kojim je u braku bila deset godina i sa kojim ima dva sina, Javuza i Jamana.

 

Cem Talu

 

 

U tom periodu par je privlačio izuzetnu pažnju javnosti i svaki njihov korak se pratio budući da su vezu u početku držali u tajnosti, međutim nakon što su ih turski fotoreporteri nekoliko puta uslikali zajedno, svima je bilo jasno da uživaju u velikoj ljubavi.

Pročitajte: NOVI DEČKO Emine Jahović - Moćan, prosed, bogat i MNOGO STARIJI! Ovo je prva fotografija

Nisu se Emina Jahović i Sadetin Saran na temu romanse preterano oglašavali u javnosti, međutim mnogi su smatrali da su idealan par i da veza sigurnim koracima napreduje ka braku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sadettinsaran

 

Umesto svadbenih zvona došlo je do raskida, zatim je usledilo pomirenja koje, nažalost, nije dugo potrajalo, a njihova veza na kraju je konačno pukla, o čemu je Emina u jednoj izjavi kratko rekla:

- Imali smo neko mimoilaženje i mišljenje, i način života… Rastali smo se kao prijatelji u najboljim mogućim odnosima, mi smo odrasli ljudi - na temu razloga rastanka izjavila je tada popularna pevačica koja je zapravo jednom prilikom sa turskim moćnikom stala pred matičara.

 

printscreen

 

 

Ukoliko ste pomislili da su Emina Jahović i Sadetin Saratin sklopili bračne zavete i zakleli se na večnu ljubav, prevarili ste se.

 

printscreen

 

 

Naime, dok su bili u srećnoj vezi, njih dvoje su kumovali jednom paru u Turskoj, a prilikom potpisivanja venčanog lista, zapucao je i vatromet zbog čega se pevačica vidno uplašila, ali ubrzo je shvatila o čemu se radi.

 

printscreen

 

 

Kako je sve izgledalo i to koliko dobro jedno uz drugo idu Emina Jahović i Sadetin Saran, pogledajte u sledećem videu.

 

Komentari (0)

Loading