Celebrity News

Ne znam šta žene vide na njemu: Kaća Živković brutalno o Stjepanu Hauseru

Kaća Živković o Stjepanu Hauseru nema dobro mišljenje

Ne znam šta žene vide na njemu: Kaća Živković brutalno o Stjepanu Hauseru

Ata Images

Stjepan Hauser, "buntovnik sa violončelom", tiha je patnja mnogim damama. Muzičar važi za velikog zavodnika koji od svog emotivnog života pravi malu "kontroverzu“. Svoj emotivni život komentariše na misteriozan način, a Kaća Živković o Stjepanu Hauseru nema dobro mišljenje.

- Ja sam poznata kao neko ko nikada ne komentariše druge ljude, pogotovo ne javne osobe, pogotovo ne negativno! Ali, tog Hausera... Ja ne znam šta žene vide na njemu osim toga što je stvarno sjajan umetnik - počela je Katarina.

Pročitajte: Stjepan Hauser za Story - Ko je devojka sa kojom objavljuje intimne fotografije i šta traži u ženama (VIDEO)

- Čovek koji izjavljuje da na pozornici svira violončelo i da tako vodi ljubav sa ženama... Vidi, ja nikada neću otići na njegov koncert - rekla je pevačica.

Stjepan Hauser od raskida sa pevačicom Jelenom Rozgom emotivne partnerke nije predstavljao javnosti, ali je priznao kakve devojke mu se sviđaju.

- Pali me ženstvenost, do krajnjih granica, u svoj svojoj lepoti. Privlače me devojke sramežljive i plahe poput vila, koje su totalna suprotnost meni. Želim da izgledaju kao cure s društvenih mreža, ali da budu inteligentne, duhovne, da me razumeju i da su spremne živeti izvan grada. A gde mogu da nađem takvu!? -  ispričao je muzičar nedavno za hrvatski časopis "Gloria".

- Srećan sam i ponosan što imam divne obožavateljke koje su mi muze i inspiracija, jer ženska lepota uistinu tako deluje na mene. Osećam, zato, da bih zbog vernosti prema jednoj ženi bio neveran ostalima. Ja, naime, pripadam svima njima - rekao je jednom prilikom Stjepan.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading