Celebrity News

Stjepan Hauser za Story: Ko je devojka sa kojom objavljuje intimne fotografije i šta traži u ženama (VIDEO)

Stjepan Hauser za Story otvoreno o novoj devojci

Stjepan Hauser za Story: Ko je devojka sa kojom objavljuje intimne fotografije i šta traži u ženama (VIDEO)

Privatna Arhiva

U susret koncertu u Štark Areni zakaznom za 24.oktobar Stejpan Hauser za Story progovorio je o stvarima o kojima nikada pre nije.

Instagram

 

Umetnik iz Hrvatske, svetske popularnosti, otkrio je malo poznate detalje iz svog privatnog života, najpre onog emotivnog.

Pročitajte: Stjepan Hauser staje na ludi kamen: Zaprosio devojku, roditelji dali blagoslov, slavlje se očekuje na proleće (FOTO)

Pričao je Hauser o roditeljima i ženidbi, svojoj kućići na primorju, ali i o prelepoj i prezgodnoj Ukrajinki s kojom vrlo često pozira i razmenjuje nežnosti na Instagramu.

 

Instagram

 

Večiti neženja, buntovnik i zavodnik, kako ga mnogi opisuju, nestrpljivo čeka jesen kada će stati pred beogradsku publiku i pred nju posuti sve svoje talente.

Pročitajte: Ovoj ženi duguje sve: Stjepan Hauser raznežen kao retko kada, slavlje u njegovoj kući trajaće mesec dana (FOTO/VIDEO)

Obećava lud provod, a nije se ustručavao da kaže da očekuje i after party sa rakijom, ćevapima i harmonikom.

Vrlo opširno je Stjepan Hauser za Story odgovarao na pitanja, u svom stilu, vrcavo i duhovito u par navrata je i zapevao, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod.

 

 

Komentari (0)

Loading