Celebrity News

Muza iz senke: Evo ko je bila majka Lene Kovačević i supruga čuvenog Dušana Kovačevića

Ko je bila majka Lene Kovačević mnogi ne znaju

Muza iz senke: Evo ko je bila majka Lene Kovačević i supruga čuvenog Dušana Kovačevića

Ata Images

Lena Kovačević 2024. godinu pamtiće po najvećem životnom gubitku. Njena majka Nada je preminula posle duge i teške bolesti.

 - Anđele moj... anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život.

Pročitajte: Pogledajte kako je izgledalo venčanje Lene Kovačević, venčanica je kao iz mašte, a mladoženja NEVIĐENI FRAJER

Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva,

pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst.

Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba...

Bila si i u tome blagodarna. Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice... -  oprostila se Lena od voljene majke.

Lena Kovačević uprkos svojoj blistavoj karijeri, retko govori o privatnom životu, ali jednu priliku pre nekoliko godina iskoristila je da pokaže u kakvoj porodici je odrasla. Skladnoj i punoj ljubavi, gde je majka Nada bila stub i oslonac. Majka Lene Kovačević je po profesiji bila advokat, a suprugu Dušanu Kovačeviću muza.

- Njih dvoje. Na današnji dan, 47 godina braka, 53 godine ZABAVLJANJA. Upoznali su se sa 16, odnosno 18 godina i prošetali Petrovaradinskim mostom. Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj, u koji se ona zaljubila - napisala je Lena na dan kada su njeni roditelji slavili godišnjicu braka.

- Prvu pesmu (koju je posvetio mami) uskoro ćemo čitati u knjizi pesama, iz filmova, predstava, porodičnih događaja... Knjiga je posvećena mami - dodala je Lena Kovačević tada, a potom otkrila da je njena majka bila muza njenog oca Dušana Kovačevića.

Ata Images

 

 

 

 

 

 

.

Komentari (0)

Loading