Celebrity News

Najlepša mlada ikada: Pogledajte kako je izgledalo venčanje Lene Kovačević, venčanica je kao iz mašte a mladoženja NEVIĐENI FRAJER

Lena Kovačević u venčanici

Najlepša mlada ikada: Pogledajte kako je izgledalo venčanje Lene Kovačević, venčanica je kao iz mašte a mladoženja NEVIĐENI FRAJER

Kako svoj život pažljivo čuva od radoznalih pogleda, Lena Kovačević detalje svog porodičnog života retko iznosi u javnost. Fotografije sa mužem i decom prava su retkost, baš kao fotografija na kojoj je Lena Kovačević u venčanici.

Baš zato je poslednja fotografija, koju je pevačica objavila na "Instagramu" oduševila njene pratioce, Lena Kovačević u venčanici, ili haljini koja na nju neopisivo podseća, blistala je širokog osmeha.

Instagram

 

Pročitajte: Ljubav prema deci je presudila - Čestitke pristižu sa svih strana, Lena Kovačević objavila snimak bebe (FOTO)

Bela, duga korset haljina pratila je njenu siluetu, a kako bi outfit imao posebnu draž pevačica je ponela i duge rukavice koje sežu čak do nadlaktice. Ipak, njena svedena šminka i jednostavna frizura dodatno su naglasili "bridal" utisak, pa su mnogi komentari glasili: "mora da je bila prelepa mlada".

I zaista jeste, jer je svojevremeno na svom storiju, Lena objavila fotografiju sa venčanja, jedinu koju je javnost imala prilike da vidi, a venčanica koju je nosila bila je veoma slična pomenutoj haljini, osim što je umesto uz telo bila više u "sirena" stilu.

Instagram

 

Pročitajte: Porodica Lene Kovačević uslikana na jednom mestu - Pevačica sa mužem i decom na aerodromu, pogledajte kako su izgledali

Tog 3.9. 2011. Lena Kovačević u venčanici je blistala, srećna što se svom suprugu Veljku Brčinu zaklinje na ljubav, koja traje i danas.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading