Celebrity News

Ceca u tajnosti kupila nekretninu na Kopaoniku: U javnost slučajno isplivali prvi kadrovi iz stana (FOTO)

Dom Svetlane Cece Ražnatović prvi put pred očima javnosti

Ceca u tajnosti kupila nekretninu na Kopaoniku: U javnost slučajno isplivali prvi kadrovi iz stana (FOTO)

Ata Images

Dom Svetlane Cece Ražnatović na Kopaoniku raskošna je, vrlo moderno uređena nekretnina koju je pevačica davnih godina pazarila ali je o tome vešto ćutala.

Pročitajte: Ovako se ide na slavu kod prije- Bogdanini roditelji stigli u vilu Ražnatovića, Danijela ne skida osmeh sa lica, a Bogdan....

Nedavno se u kratkom videu snimljenom od strane prijateljice estradna umetnica odala, a iako je kadriranje bilo vrlo usko moglo se videti kako to njen planinski kutak izgleda.

 

 

Naime, Ceca i njena dobra drugarica nekadašnja voditeljka Biljana snimale su se u sitne sate, nagoveštavajući kako im je to već četvrta noć bez spavanja, a u jednom trenu pevačica je prokomentarisala:

- Sada se nalazimo kod mene na gajbi na Kopaoniku.

Ova kratka izjava i kratki vedeo bili su dovoljni da zaintrigiraju fanove estradne umetnice.

 

 

Svi su naravno pohitali da snimak pogledaju iz više uglova i dobro osmotre kako to dom Svetlane Cece Ražnatović na Kopaoniku izgleda.

Do izgražaja u jednom momentu došla je drvena konstrukcija specifiča za planinske kuće, zatim kamen, ali i ugradna svetla.

 

 

Očigledno je da se Ceca potrudila da joj odlično izgleda stan na planini, koji retko posećuje osim kada tamo radi, jer kako tvrdi sneg ne voli.

Pročitajte: Nikoljdan u Cecinoj kući ove godine biće potpuno drugačiji- Emocije naviru, majčino srce to teško podnosi

Vidi se da je dosta novca za renoviranje uloženo, a sve zarad udobnosti nje i njenih najmilijih Anastasije i Veljka koji daleko češće od nje tu borave.

 

 

Komentari (0)

Loading