Celebrity News

Ovako se ide na slavu kod prije: Bogdanini roditelji stigli u vilu Ražnatovića, Danijela ne skida osmeh sa lica, a Bogdan....

Slavlje u domu Ražnatovića - gosti pristigli u vilu

Ovako se ide na slavu kod prije: Bogdanini roditelji stigli u vilu Ražnatovića, Danijela ne skida osmeh sa lica, a Bogdan....

Ata Images

Slavlje u domu Ražnatovića danas je upriličeno kako bi porodica sa najbližima proslavila krsnu slavu, Svetog Nikolu. Najvažnija gošća, Cecina ćerka Anastasija u Srbiju je stigla danas, te se sa porodicom pripremala za dolazak gostiju.

Vila u Ljutice Bogdana tokom dana je dobila prelepo, slavsko ruho. Za goste je spremna i bogata slavska trpeza, a u dom je stigao i Cecin duhovnik, kako bi sa porodicom i gostima uz molitvu učestvovao u slavskom ručku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

Zvanice su počele da pristižu u večernjim časovima, a među prvima stigli su političar Dragan Marković Palma sa suprugom,Mirko Šijan sa suprugom Bojanom, brojni Cecini saradnici, Anastasijina kuma, ali i Bogdanini roditelji.

Pročitajte: Nikoljdan u Cecinoj kući ove godine biće potpuno drugačiji - Emocije naviru, majčino srce to teško podnosi

Na slavlje u dom Ražnatovića Danijela i Bogdan Rodić stigli su nasmejani, elegantno odeveni i držeći se za ruke. Bogdanin otac doneo je ogroman poklon, koji je privukao veliku pažnju, te se svi pitaju šta li je ovogodišnje iznenađenje koje su Rodići spremili za priju.

Mirko Tabašević

 

Kao i svake godine u domu Ražnatovića Nikoljdan se proslavlja u najboljem društvu i atmosferi, oko čega se domaćica posebno trudi.

Komentari (0)

Loading