Celebrity News

ONA je jedina pevačica koju su Anastasija i Gudelj ugostili u svom domu u Sevilji: Sve detalje odnosa supružnika iznela javno (FOTO)

Dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja je domaćinski

ONA je jedina pevačica koju su Anastasija i Gudelj ugostili u svom domu u Sevilji: Sve detalje odnosa supružnika iznela javno (FOTO)

Instagram

Dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilji posetilo je svega nekoliko ljudi.

Ceca Ražnatović kao pevačicina majka jedna je od njih, tetka Lidija Ocokoljić takođe, kao i bratanac Željko, dok su se među gostima našli i Nemanjina porodica i prijatelji iz Španije.

Pročitajte: Dom Ražnatovića sija posebnim sjajem - Anastasija objavila sliku bebe - Dan pred Novu godinu, a takva radost (FOTO)

Sa srpske javne scene donedavno niko nije prekoračio prag Anastasijinog i Nemanjinog stana. Jedna pevačica, međutim, to je promenila.

 

 

Goca Lazarević, po svoj prilici sa svojim najmilijima, posetila je Španiju, a kod koga će drugog da svrati prilikom obilaska Sevilje ako ne kod Anastasije i Nemanje.

Javila im se, a oni su je ugostili kao kraljicu.

 

 

Koliko se lepo provela najbolje svedoče fotografije koje je objavila na društvenim mrežama, tagujući Anastasiju koja je potom sve repostovala.

Pročitajte: Vreme je da kažem šta mi je na duši - Anastasija Ražnatović konačno otkriva ISTINU o snaji Bogdani

Ova iznenadna objava dala je blagi uvid u to kako dom Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja izbliza izgleda.

Instagram

 

Domaćini i gosti uslikani su u trpezariji koja je dosta svetla i prostrana, a izgleda da pevačica i fudbaler ne vole kitnjaste detalje, te ih je iz toga razloga vrlo malo.

 

 

Komentari (0)

Loading