Celebrity News

Dogodila mi se fantastična stvar o kojoj sam maštala godinama: Biljana Tipsarević ne krije sreću

Biljana i Janko Tipsarević imali su godinu punu izazova

Dogodila mi se fantastična stvar o kojoj sam maštala godinama: Biljana Tipsarević ne krije sreću

Boško Karanović

Biljana i Janko Tipsarević 2014. godine dobili su ćerku Emili, a 2020. sina Nou. Modna kreatorka je ostvarena na svim poljima, a zahvalna je na svemu što je postigla.

Za godinu koju smo ispratili kaže da je bila i fantastična, ali i bolna zbog ličnog gubitka koji su preživeli.

Pročitajte: Verica Rakočević i Biljana Tipsarević ponele isti stajling - Šta drugi da rade kada se dizajnerke isto oblače (FOTO)

 - Ne želim ništa da zaboravim, samo postoje stvari koje ne želim da se ponove. Svaki neprijatan i bolan događaj je lekcija više u životu, iskustvo koje nas ili ojača ili slomi. Iz toga vidimo koliko smo jaki i spremni da iz loših situacija postanemo mudriji, jači i zahvalniji. Život je lep i ima mnogo lepih trenutaka od kojih se svaki računa i svaki treba slaviti. Ova godina je bila puna izazova, kako poslovnih tako i privatnih - rekla je.

 - Izdešavale su mi se fantastične stvari o kojima sam godinama maštala i na kojima sam vredno radila, s druge strane kao i svima, desile su se i tužne stvari poput gubitka nama važne osobe - kazala je Biljana

 - Ali, to je život, zahvalna sam što smo ga i imali u životu, što smo imali ljubav i čoveka koji nas je mnogo naučio i mnogo radosti doneo. Kao majka pamtim sve prelepe momente odrastanja i sazrevanja svoje dece, dok gledam kako se razvijaju u svakom pogledu je za mene najveći ponos i uspeh. Ponosna sam na svoju decu u kakve osobe sazrevaju, kako imaju veliku empatiju prema okolini i ljudima generalno, njihova plemenitost i način razmišljanja me svaki put oduševe i učim od njih mnogo, kao što i oni kao sunđer upijaju model ponašanja nas kao roditelja -  rekla je za Informer Biljana koja je nedavno priznala da ne planiraju proširenje porodice u skorije vreme.

Ata Images

 

 

 

  -  Mislim da trenutno ni on ni ja ne razmišljamo o tome, jer nismo ni pričali o tome. Mi uvek sve planiramo, kada je za šta realno vreme. Ipak, mislim da nije pravo vreme da dobijemo treće dete, u trenutku kada moj suprug stalno putuje i gradi kompanije u inostranstvu. Čekamo da se neke stvari malo promene -  rekla je kreatorka.

Komentari (0)

Loading