Celebrity News

Sa ovim jelovnikom sam smršala 9 kilograma: Pevačica imala hormonski disbalans, pa jednu namirnicu skroz izbacila

Pevačica smršala uz korigovan jelovnik

Sa ovim jelovnikom sam smršala 9 kilograma: Pevačica imala hormonski disbalans, pa jednu namirnicu skroz izbacila

instagram/queenrialda

Ishrana Novaka Đokovića mnogima je inspiracija. Birane namirnice ne samo da utiču na izgled, već i na energiju i koncentraciju. Pevačica smršala uz korigovan jelovnik koji je sastavljen po ugledu na onaj kog se pridržava teniski as.

Pevačica Rialda Karahasanović smršala je devet kilograma, a iz ishrane je potpuno izbacila meso.

Pročitajte: Ne drži dijete, bez ijedne estetske korekcije - Tajna savršenog izgleda Dubravke Mijatović u 55. godini

- Više ne jedem meso! To pravilo jedino prekršim kad odem u Sarajevo i ponekad naručim ćevape, dok u Beogradu jedem samo ribu i tako sam skinula devet kilograma - rekla je pevačica i otkrila da kao i Nole ne jede 16 sati dnevno.

-  I ja pravim šejkove od celera, spanaća, blitve, krastavca... To mi utiče pozitivno na krvnu sliku. Jedem mnogo zelenog povrća jer mi to pokreće metabolizam. Ako pojedem pastu, ne mogu da sastavim dve rečenice, nemam snage... Shvatila sam da mi to nikako ne prija. Zato radije pravim omlet od tri belanceta, uz blitvu, spanać, papriku i mladi luk. To mi uvek daje energiju. Pored svega toga, primenjujem i autofagiju kao Nole, ne jedem 16 sati dnevno - rekla je za Informer nedavno i priznala da se borila sa zdravstvenim problemima.

 -  Imala sam hormonski disbalans, voda mi se zadržavala u organizmu. Baš sam se stresirala dok nisam shvatila da postoji hrana koja mi odgovara. Skoro sam saznala da sam intolerantna na koricu paradajza! Ne jedem nikad hleb, ne pijem sokove, nisam ljubitelj grickalica. Najbitnije je da unosim dosta tečnosti i da pijem čajeve. Zeleni, crni, kamilicu, nanu... Sve volim - rekla je pevačica koja ceo život trenira.

Komentari (0)

Loading