Celebrity News

Stiže pojačanje u porodicu: Sanja Kužet trudna!

Sanja Kužet trudna

Stiže pojačanje u porodicu: Sanja Kužet trudna!

Boško Karanović

Sanja Kužet trudna treći put. Voditeljka je u četvrtom mesecu trudnoće pa neće završiti ovu sezonu kao voditeljka emisije „Zvezda Granda“, već će otići na trudničko bolovanje na kome će se posvetiti iščekivanju najlepšeg događaja!

Sanja je ponosna mama dva sina - starijeg Andrije, kog je dobila u prvom braku, i mlađeg Strahinje, iz braka sa sadašnjim suprugom Nemanjom,  a sada ponovo očekuje sina.

Pročitajte: Vatreno ga bodri sa tribina! Sin Sanje Kužet ostavio srce na terenu, majka je beskrajno ponosna (FOTO)

Voditeljka nerado govori o privatnom životu i malo ko zna kako izgleda njen suprug, koji je direktor marketinga jedne auto-kompanije. Njihova ljubav počela je davno, ali ih je život rastavio. Kada su se ponovo sreli nakon deset godina, shvatili su da su rođeni jedno za drugo.

- Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari - izjavila je lepa voditeljka.

- Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe -  piše Hello!. Napravila sam rez između privatnog i poslovnog života. Svi moji profili na društvenim mrežama su poslovni, to je naša zajednička želja. Taj deo života je u našim srcima. Ne bih da dam previše sebe, rekla je voditeljka jednom prilikom.

 

Komentari (0)

Loading