Celebrity News

Vesna Radusinović pred Badnji dan dekorisala dom: Ovakav trpezarijski sto još niste videli - Mala riznica pravoslavlja (FOTO)

Praznični dom Vesne Radusinović i Milomira Marića kao iz bajke

Vesna Radusinović pred Badnji dan dekorisala dom: Ovakav trpezarijski sto još niste videli - Mala riznica pravoslavlja (FOTO)

Luka Šarac

Praznični dom Vesne Radusinović i Milomira Marića po mnogo čemu se izdvaja od domova drugih javnih ličnosti koji su u susret Badnjem danu, Božiću i dočeku pravoslavne Nove godine učinili sve da njihov porodični kutak izgleda idilično.

Pročitajte: Ni sarma, ni pasulj! Vesna Radusinović sprema potpuno drugačiju slavsku trpezu, zadala zadatak mnogim domaćicama (FOTO)

Književnica i glavni urednik Happy televizije još pred kraj protekle godine dekorisali su jelku predivnim lampicama i specifičnim, unikatnim ukrasima koje Vesna stalno dokupljuje i neizmerno se čitavom tom procesu raduje.

Stevan Pešić

 

S tim u vezi, niko nije ni sumnjao da će u susret predstojećim praznicima ona stan dodatno dekorisati, tačnije dodati pravoslavne detalje i napraviti bajku u ime rođenja Isusa Hrista.

Kako praznični dom Vesne Radusinović i Milomira Marića izgleda dan pred početak pripreme za božićnu trpezu najbolje svedoči fotografija osvanula na Instagram profilu književnice.

Instagram

 

Na slici je, naravno, u prvom planu jelka zlatno-crvene boje, zatim se može videti kauč sa simpatičnim novogodišnjim jastučićima, a sa desne strane trpezarijski sto kakav još nije viđen.

Pročitajte: Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića u Budvi je sve o čemu maštate - Zavirite u morski raj, sad je jasno zašto tri meseca beže iz Beograda

Prvi pogled na njega daje jasan zaključak da je kuća domaćinska. Vesna se potrudila da napravi malo božićno selo u čijem fokusu su venčići, svetleća dekoracija od trske, voće, a tu je i šampanjac sa čašama.

Instagram

 

 

Ako se po jutru dan poznaje, reklo bi se da će Vesna i Marić sa sinom Vedranom i budućom snajom Milicom dočekti jedan od najlepših Božića, koji će zasigurno nagovestiti prelepu narednu godinu.

Komentari (0)

Loading