Celebrity News

"Taj njegov cinizam i ironija…" Sin Vesne Radusinović RASKRINKAO očuha Milomira Marića, jednu stvar mu NE PRAŠTA

Sin Vesne Radusinovič odrastao je kraj Marića, ipak zbog jednog njihov odnos nije idealan

"Taj njegov cinizam i ironija…" Sin Vesne Radusinović RASKRINKAO očuha Milomira Marića, jednu stvar mu NE PRAŠTA

Vedran Tuzlić, sin Vesne Radusinović, stasao je u divnog momka koji svoj put lagano krči van domašaja javnosti i medija. Intimu naslednik Dževdeta Tuzlića izuzetno čuva, a o njegovom životu tek povremeno može se čuti u intervjuima književnice, koja uvek ponosno govori o mezimcu.

Pročitajte: Šta se smeškaš? Vesna Radusinović BRUTALNO odbrusila Jovani Joksimović, OVO NIKO NIJE SMEO DA JOJ KAŽE (FOTO)

 

 

Vesna nikada nije krila da Vedran i njen drugi suprug, novinar i pisac Milomir Marić gaje divan odnos, kakav se u pojedinim porodicama ne može videti ni između oca i sina, a nije ćutala ni o tome šta očuhu njen naslednik zamera iako su, po mnogo čemu kao jaje jajetu. 

– Dosta su slični. To je taj cinizam, ta ironija, taj pogled zvani: „Zaobiđite me, umetnici, ja sam Vodolija, čovek novog milenijuma“. I jeste. Za Vedrana smo oduvek bili mama i tata iz snova, jer je još kao dete odlučio da on vaspitava nas, a ne mi njega. Mi smo, eto, pristali na taj nesvakidašnji eksperiment i uspelo je. Vedran, doduše, još nije potpuno zadovoljan Marićevim poznavanjem modernih tehnologija, kao i mojim nepoštovanjem njegove želje da bude apsolutno anoniman – kazala je ranije ona. 

Pročitajte: Na adresu Vesne Radusinović stigao prekrasni buket ruža: Pošiljalac je zgodni suprug OVE pop pevačice (FOTO)

Instagram

 

Radusinovićeva je sina oduvek stavljala na prvo mesto, ispred sebe i naravno svojih emotivnih partnera, a čak i kada se svojevremeno ludo zaljubila u Marića, nije odmah s njim uplovila u dublju vezu već je sačekala da vidi kako će se on postaviti prema njenom nasledniku. Često u šali voli da kaže da je flert između nje i novinara i počeo tako što je u redakciju donela fotografije mezimca i pokazala mu ih, a nakon što je on prokomentarisao da joj je sin izuzetno lep upitala ga je da li hoće i njemu da rodi jednog.

Pročitajte: Šta joj se desilo? Vesna Radusinović više ne izgleda isto, transformacija o kojoj će se tek pričati (foto)

 

 

Nažalost, Vesna i Milomir nisu dobili zajedničko dete, ali to nikada nije uticalo na čvrst odnos očuha i posinka. Od prvog dana urednik Happy televizije i sin Vesne Radusinović su se zavoleli. Novinar se prema Vedranu postavio kao otac, ispraćao ga u školu, savetovao, vaspitavao, učio pravim vrednostima, što je i prevagnulo da književnica sve do danas ostane uz njega i uživa u njegovoj ljubavi i dobrom srcu.

Komentari (0)

Loading