Celebrity News

Stalno vam je pred očima, a niste znali da je njegova žena: Supruga Buleta Goncića je OVA USPEŠNA DAMA (FOTO)

Supruga Buleta Goncića je TV lice, koje godinama gledate u vestima

Stalno vam je pred očima, a niste znali da je njegova žena: Supruga Buleta Goncića je OVA USPEŠNA DAMA (FOTO)

Ata Images

Prošlo je čak četrdeset godina od kada je lepa Gordana rekla "da" i postala supruga Buleta Goncića, a pre nego što su stali na ludi kamen zabavljali su se pet godina.

Supruga Buleta Goncića glumcu je podarila dve ćerke, na koje je glumac beskrajno ponosan, Isidoru i Aleksandru.

Foto: Dalibor Danilović

 

Gordana je, inače, dramaturg u Kulturnom centru Beograda, pa je često gost na televiziji, na kojoj govori o temama koje se tiču javnog posla.

Pročitajte: Imao je teško detinjstvo, zato mu je fokus oduvek bio na porodici - Evo kako izgledaju supruga i ćerke Buleta Goncića (FOTO)

O lepoj brineti i vremenu koje su zajedno proveli Bule je svojevremeno govorio:

- Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili, što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav i slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu.

 

 

Komentari (0)

Loading