Celebrity News

Borio se s teškom bolešću, a o njegovom burnom razvodu brujala cela Srbija: Prepoznajete li popularnog glumca koji nosi neobičan nadimak?

Fotografije iz detinjstva uvek bude nostalgiju

Borio se s teškom bolešću, a o njegovom burnom razvodu brujala cela Srbija:  Prepoznajete li popularnog glumca koji nosi neobičan nadimak?

Instagram/Aleksandar Srećković Kubura

Praznici su vreme koje provodimo u krugu porodice, pa se često prisećamo i nekih davno prošlih vremena.Fotografije iz detinjstva uvek bude nostalgiju i doba kada smo imali velike planove i želje.

Glumac je rođen 1973. godine, a diplomirao je na srednjoj matematičkoj školi i srednjoj muzičkoj školi u odseku violončelo. 

Pročitajte:Majka joj je advokat, otac ekonomista, a brat oženjen jednom od najlepših Srpkinja - Odrasla skromno, a danas stan plaća 30.000 evra mesečno

Prvu profesionalnu ulogu ostvario je 1993. godine u Narodnom pozorištu u Beogradu. Glumu je diplomirao 1995. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Predraga Bajčetića.

Kada je pohađao osnovnu školu njegovo zdravlje bilo je ozbiljno narušeno. Prilikom revakcine ja zaražen hepatitsom B, odnosno kako se tada zvao, australijski antigen.

Ima dvoje dece, sinove Aleksu i Vanju, a nakon dve decenije braka se razveo. Porodičnu idilu koja je trajala dvadeset godina narušila je glumčeva preljuba. Godine 2015. u javnost je dospela informacija da je prevario suprugu sa producentkinjom Petrom Radivojević, koja je od njega mlađa 18 godina.

Pročitajte: Ovaj muškarac kriv je za krah braka Marije i Kubure - Mogao bi da joj bude otac

Već pogađate da je na fotografiji Aleksandar Srećković Kubura. 

Uprkos svemu Aleksandar i Marija hteli su da ljubavi daju još jednu šansu. Ipak, šest godina kasnije stavili su tačku na brak, a bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure mužu je tada vratila milo za drago.

-  Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome - rekla je fitnes- instruktorka kada su njene fotografije sa izvesnim gospodinom osvanule u javnosti.

Nakon razvoda Kubura je napustio Beograd i živi  u selu Ratina nadomak Kraljeva, gde je pronaša svoj mir.

Komentari (0)

Loading