Celebrity News

Ipak nije zbog ljubavnice: Ovaj muškarac kriv je za krah braka Marije i Kubure - Mogao bi da joj bude otac

Bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure bila sa ovim starijim muškarcem

Ipak nije zbog ljubavnice: Ovaj muškarac kriv je za krah braka Marije i Kubure - Mogao bi da joj bude otac

Ata Images

Više od dve decenije trajao je brak Aleksandra Srećkovića Kubure i Marije Savić, a kao kruna ljubavi rodila su se dva sina. Ipak, poslednje godine braka obeležile su brojne turbulencije, a sve je počelo kada je glumac u javnosti uhvaćen kako sa dosta mlađom devojkom razmenjuje nežnost.

Bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure navodno je suprugu oprostila prevaru, međutim, uhvaćena je u identičnoj situaciji kao njen muž, a njen tadašnji partner je, kako su mediji pisali, bio znatno stariji gospodin, čiji je identitet ostao nepoznat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Povrh spornih fotografija, kojima je suprugu vratila za javnu prevaru sa producentkinjom Petrom Radivojević, ona je o tome govorila i za medije.

Pročitajte: Kakav frajer! Aleksandar Srećković Kubura uslikan u provodu sa sinom Aleksom, devojke su izgubile glavu za njim (FOTO)

- Poslužila sam se trikom od pre nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenario, iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, pa neću ni sada o ovome - rekla je Marija svojevremeno za "Blic".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Iako su bivša supruga Aleksandra Srećkovića Kubure i glumac pokušali da spasu brak, na kraju su se ipak razišli, a o odnosu bivših supružnika svojevremeno je javno govorio Kubura:

- Marija i ja smo u dobrim odnosima, sasvim normalnim i ne vidim zašto ne bismo bili. Uvek smo se zajedno bavili decom, to radimo i sada kad više nismo zajedno, to je jedini logičan i zreo način da se jedna takva situacija prevaziđe

Komentari (0)

Loading