Celebrity News

Brzo smo se složili oko imena za ćerku: Ognjen i Mina presrećni zbog naslednice

Ognjen i Mina odabrali ime za ćerku

Brzo smo se složili oko imena za ćerku: Ognjen i Mina presrećni zbog naslednice

ATA Images

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović sa nestrpljenjem očekuju prinovu. Ognjen i Mina odabrali ime za ćerku jesu, ali još uvek ne žele da ga otkriju.

- Izabrali smo ime za dete, ali ne mogu da kažem. Kada budemo odlučili, reći ćemo. Zajedno smo birali, nije morao niko da presuđuje jer sve je bilo zajednički. To je nekako, čini mi se, stvar koju možeš i da unakaziš, šalim se, ali dogovorili smo se. Veoma smo se brzo složili - rekao je Amidižić i istakao da je Mina izgleda bolje nego ikada.

Pročitajte: Noću suze same teku! Sneki otvorila dušu- Ne mogu da prestanem da plačem

- Mina je savršena trudnica. Podnosi sve normalno, tako se i ponaša, da ne ureknem, ali sve je u najboljem mogućem redu. Izgleda savršeno, bukvalno ljudi ne primete da je trudna. Meni izgleda prelepo i preslatko, čak mi sada još lepše izgleda - rekao je voditelj za Blic i istakao da njegov sin Matija ima odličan odnos sa izabranicom i na to je jako ponosan.

- Lepo funkcionišemo. Puno je tu razumevanja. Kada ima ljubavi sa svih strana sve se može. Sve je odlično i nadam se da ćemo tako nastaviti i biti još bolji - kaže on, a na pitanje da li je strog kao otac, priznaje:

- Generalno bi trebalo da budem stroži, imam više drugarski pristup, a trebalo bi da bude drugačije, realno - rekao je voditelj.

Komentari (0)

Loading