Celebrity News

Noću suze same teku: Sneki otvorila dušu- Ne mogu da prestanem da plačem

Privatni život Snežane Babić Sneki je misterija za javnost

Noću suze same teku: Sneki otvorila dušu- Ne mogu da prestanem da plačem

Kurir TV printscreen

Od kada je 2009. godine stavila tačku na sedam godina dug brak sa Radomirom Stojanovićem Privatni život Snežane Babić Sneki  je misterija za javnost. O razvodu je govorila samo jednom prilikom

‒  Nije to osećanje sa kojim čovek može da bude zadovoljan u životu, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate biti jaki i da verujete u sebe. Ja sam uspela da prevaziđem to zahvaljujući publici, mojoj muzici, pesmi ‒  rekla je o razvodu za "Kurir" nedavno pevačica koja je je istakla da i dalje veruje u brak.

Pročitajte:Sneki posle toliko godina uvećala grudi! Pogledajte kako izgleda posle operacije, promena je ogromna (FOTO)

‒  Mislim da mlađi ljudi moraju da veruju u zajedništvo, verujem u brak, prirodno je da imate pored sebe nekoga ko će vas utešiti i voleti ‒  rekla je, a sada i priznala da joj se dešava da u naletu emocija ne može da zadrži suze.

Ima noći kada se plače, kada teku suze - kažem "Snežana, nemoj da plačeš", ali suze i dalje teku. Ali morate da se isplačete, izarlaučete.. možda da se istrčite i onda sebi kažete "Sad je dosta, da vidim gde sam. Na koji način ja rešavam taj problem, da ne oštetim moj kodeks ponašanja, ljude oko sebe i da sebi napravim prolaz, nevezano da li je u pitanju posao ili ljubav ‒ rekla je za Hype tv Sneki.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading