Celebrity News

Ni mesec dana od razvoda, a Ivana Španović bivšem udarila čežnju: Fotografija o kojoj svi pričaju

Ivana Španović i Marko Vuleta razvod tek obelodanili, a već pale prve provokacije

Ni mesec dana od razvoda, a Ivana Španović bivšem udarila čežnju: Fotografija o kojoj svi pričaju

Ata Images

Ivana Španović i Marko Vuleta razvod tek obelodanili, a već se uveliko nagađa šta je razlog zbog čega su atletičarka i fitnes instruktor odlučili da okončaju odnos nakon dve godine braka.

Marko se oglasio na Instagramu te između redova otkrio da mu je zasmetalo što je Ivanin fokus od početka braka bio na karijeri, umesto na porodici. Istu stvar za medije su potvrdili i prijatelji bračnog para.

Pročitajte: Prijatelji izneli detalje razvoda Ivane Španović i Marka Vulete - Svi su rekli JEDNO

- Pretpostavljamo da je Marko hteo više vremena za sebe, dok je Ivana profesionalni sportista i njen tempo života je podređen treninzima, što se znalo od početka. Dve godine su duge ako je Marko čekao da bude drugačije, s druge strane morao je da bude svestan njene karijere. Svakako mislim i nadam se pomirenju - kaže izvor za "Blic".

Sada je Ivana objavila fotografiju iz teretane, te otkrila da posle božićnih praznika i Nove godine odmah kreće sa intenzivnim treninzima, kako bi se što bolje pripremila za nove uspehe i ciljeve koje je pred sebe postavila.

 Instagram

 

S druge strane, mnogi su u ovoj objavi videli provokaciju upućenu bivšem suprugu, koja otkriva da se njeni prioriteti nisu promenili, te da je i dalje posvećena karijeri, bez obzira što je njihova ljubavna priča doživela krah.

Komentari (0)

Loading