Celebrity News

Prijatelji izneli detalje razvoda Ivane Španović i Marka Vulete: Svi su rekli JEDNO

Detalji razvoda Ivane Španović i Marka Vulete konačno isplivali

Prijatelji izneli detalje razvoda Ivane Španović i Marka Vulete: Svi su rekli JEDNO

Posle dve godine braka, Ivana Španović i Marko Vuleta odlučili su da stave tačku, a sada su se oglasili ljudi biliski paru, te su u javnost isplivali detalji razvoda Ivane Španović i Marka Vulete.

Ivana je svoju stranu priče predstavila medijima, te otkrila da ona i njen suprug više nemaju iste poglede na svet, dok je Marko objavom na Instagramu uputio poruku iz koje se jasno vidi da je upućena Ivani, a odnosi se na fokus na samo jedan životni segment.

Sada su se prijatelji para oglasili i otkrili detalje razvoda Ivane Španović i Marka Vulete.

Pročitajte: Ljubav trajala čitavu deceniju, poklonio joj dijamantski prsten, a ona ga ostavila - Ovako danas izgleda bivši verenik Ivane Vulete

- Svi se nadamo pomirenju jer mislimo da su ovo doneli naprečac. Oboje su strastveni pa je svađa kulminirala razvodom, mislim da nisu dobro razmislili o svemu i da će tu biti prostora za razgovor kada se strasti smire. Ne znamo šta je tačan razlog, jer nikada nisu pričali da imaju problema.

- Pretpostavljamo da je Marko hteo više vremena za sebe, dok je Ivana profesionalni sportista i njen tempo života je podređen treninzima, što se znalo od početka. Dve godine su duge ako je Marko čekao da bude drugačije, s druge strane morao je da bude svestan njene karijere. Svakako mislim i nadam se pomirenju - kaže izvor za "Blic".

Instagram

 

- Još je sve sveže i ja ću nju podržati šta god da odluči, nikada joj ne bih ni davala savete, ali mislim da su prenaglili oboje. Brzo su doneli odluku, ali mislim da nisu prestali da vole jedno drugo. On se odselio u Dubai, ali mislim samo preko zime, ona je ostala u Novom Sadu. Tačnije otišla je u Afriku, i puno trenira. Zaokupljeni su novim poslovima, pa ne stižu da razmišljaju, ali verujem da će to biti okej - rekla je Ivanina bliska prijateljica. Oglasio se i Markov dobar drug:

- Ne bih voleo da iznosim detalje našeg razgovora, ali on je ljut zbog toga što je sve bilo usmereno na njenu karijeru. Ja ga razumem, ali sam mu objasnio da će ona verovatno uskoro završiti profesionalnu karijeru i da je trebalo da sačekaju pa vide gde su. Moje mišljenje je da tu ima prostora za jedan dobar razgovor, ali kada oboje razmisle trezveno. Mislim da su prekinuli svaki kontakt, ali sve je to promenljivo - kaže blizak Markov saradnik.

Komentari (0)

Loading