Celebrity News

Dom Radoša Bajića prekriven snežnim pokrivačem: U kutku dvorišta stoji Deda Mraz, a tek da vidite kućicu za unuke (FOTO)

Dom Radoša Bajića nadomak je Beograda

Dom Radoša Bajića prekriven snežnim pokrivačem: U kutku dvorišta stoji Deda Mraz, a tek da vidite kućicu za unuke (FOTO)

Instagram

Dom Radoša Bajića nekoliko puta do sada poslužio je glumcu i reditelju za projekte na kojima je radio.

Njegova supruga Milena u tiim prilikama pokazala se kao divna domaćica, te je svi počev od kamermana pa do glumačke ekipe i dan-danas obožavaju. 

Pročitajte: Imao je 30 kilograma i 46 godina manje, bio je ozbiljan frajer - Ovo je jedina fotografija sa venčanja Radoša Bajića i njegove supruge Milene

Svi govore o blagoj prirodi Radoševe supruge koja je zajedno sa njim sagradila porodični kutak u kom su odgojena njihova deca Jelena i Nedeljko, a danas vrlo često svraćaju unuci Sofija, Lenka, Aleksandar i Filip.

 

 

Zbog unuka glumac se ponosi svojom odlukom da ogradi veliko dvorište.

Visokim zidinama Radoš je želeo da sačuva svoju intimu, istovremeno mu je bila namera da zbrine unuke.

 

 

Troje mališana, kada dođu kod bake i deke, mogu slobodno da trče po dvorištu, reditelj im je napravio čak i kućicu,  a u zimskom periodu svi zajedno prave Sneška Belića, što je slučaj ovih dana.

Pročitajte: Ja sam suprug žene koja je obolela od raka dojke... Potresno pismo Radoša Bajića o voljenoj Mileni!

Dom Radoša Bajića već tri dana prekriven je snežnim pokrivačem, predivno izgleda, a budući da je vreme raspusta, niko ne sumnja da su ćerka i sin svoje naslednike poslali kod bake i deke na čuvanje.

Instagram

 

Glumac može da se pohvali divnim domom, ali još divnijom porodicom.

 

 

Komentari (0)

Loading