Celebrity News

Moju trudnu suprugu su kljukali hormonima i govorili da puno jede: Ljuba Perućica preživeo agoniju - Izgubio sam kosu zbog stresa

Žena Ljube Perućice imala problem sa zdravljem

Moju trudnu suprugu su kljukali hormonima i govorili da puno jede: Ljuba Perućica preživeo agoniju - Izgubio sam kosu zbog stresa

Ata Images

Žena Ljube Perućice, Kristina Kolozeus porodila se u novembru 2023. godine. Da je put do roditeljstva bio težak, svedočile su reči kojima je pevač dočekao sina

- On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar.

Pročitajte:Aleksandru nisam ostavio zbog prevare, razlog je bio drugi - Pevač o detaljima veze sa Prijovićkom

Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja želja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli - napisao je pevač koji je sada otvorio dušu i progovorio o tome šta je njegova supruga prošla pre trudnoće.

- Ona je operirisala benigni tumor, neku cistu na jajniku. To je sve na vreme urađeno, ali se smanjila mogućnost da zatrudni. Morala je da primi jedan hormon nakon operacije, taj hormon ne sme da se prima ako je žena trudna, to se ne daje, ali su na konzilijumu rekli da ona mora da ga prima. Doktor je tako odredio, iako ona nije htela, imala je osećaj da to ne treba da radi.

- Taj hormon, inače, utiče na ženu u smislu da kada počne da ga prima, žena ulazi u menopauzu i ne može da ostane trudna. Hvala Bogu, baš u tom periodu kada je primila prvi hormon, ona je ostala trudna, i vidiš kako se čuda događaju.

Rekao bih ljudima da ne odustaju nikada, nama su godinama govorili da idemo na potpomognutu oplodnju, a mi smo bežali od toga. Znali smo da ne treba siliti stvari, da sve treba da bude prirodno - započeo je Perućica u jednoj emisiji i nastavio:

- Kad se sve to izdogađalo, ona je ostala trudna i na svakom tom konzilijumu se žalila na razne stvari, a doktori su bili u stilu 'ma daj'. Moja žena je esteta, ona voli da se sređuje, šminka, ne voli ni do prodavnice da ode ako nije sređena.

Kad god je išla na konzilijum, ona je bila sređena i verujem da su je shvatali neozbiljno. Ona im je govorila da se ne oseća dobro, da se nadima, stomak joj raste a oni su joj govorili da je zbog hormona. Prvi, drugi i treći mesec je tako bilo i posle tri meseca se na konzilijumu izvrištala. Rekla im je da oseća da nije u redu, a jedna doktorka joj je rekla da puno jede - rekao je Ljuba u emisiji „Ispovesti” i kazao da su trudnoću otkrili u petom mesecu.

- Kaća im je govorila da nešto raste u njoj, da ne prima hormon pomislila bi da je trudna, a ovako se plašila da nije tumor. Doktorka ju je pregledala i rekla da u njoj raste beba i to velika, četiri i po meseca.

- Zdrava žena, trudna, a ti je kljukaš nečim što ide direktno u stomak. To je bio stres, rezultati natalnog testa su bili loši, pa ih radi ponovno. To je bio ogroman stres, oboje smo izgubili pola kose zbog toga. Dok se nije rodio, moja žena se svakog dana molila Bogu, postili smo sredom i petkom. Svako veče je plakala i molila se Bogu da bude dobro. Kad smo videli da se rodio zdrav i prav, sreći nije bilo kraja - zaključio je Ljuba.

Komentari (0)

Loading