Celebrity News

Aleksandru nisam ostavio zbog prevare, razlog je bio drugi: Pevač o detaljima veze sa Prijovićkom

Raskid Ljube Perućice i Aleksandre Prijović bio je centralna tema medija

Aleksandru nisam ostavio zbog prevare, razlog je bio drugi: Pevač o detaljima veze sa Prijovićkom

Ata Images

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica su u srećnim brakovima, ali detalji njihove veze i dalje intrigiraju javnost. Bili su u vezi dve godine,a raskid Ljube Perućice i Aleksandre Prijović bio je centralna tema medija.

Pevač se 2019. godine oženio voditeljkom Katarinom Kolozeus, dobili su sina Alekseja, a ni danas ga ne zaobilaze pitanja o Prijovićki.

Pročitajte: Bivši dečko Aleksandre Prijović pokazao fotografije koje će joj pokvariti brak - Ovo je prava istina o Priji, više neću da ćutim (FOTO)

Nedavno je ispričao da je bivšom ostao u odličnom odnosima nakon raskida, i istakao da nije patio jer su se razišli na njegovu inicijativu.

- Nisam patio previše, jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo -  rekao je Ljuba, a sada i otkrio da li su raskinuli zbog prevare.

Facebook printscreen

 

 

- Pa ne, nije zbog toga, uopšte to nije bio razlog, nije to istina - odgovorio je pevač za Scandal i dotakao se glasina da je Priju prevario se komšinicom.

- Pa nije, nije, bilo je kasnije, bilo je tu nekih, jeste ona komšinica, ispostavilo se da je komšinica, ali to je bilo kasnije. Nije nama puklo zbog toga, puklo je zbog drugih stvari, ali to je bilo još pre deset godina i stvarno je glupo da se uopšte priča o tome i iskreno, to mi je tako glupa tema - istakao je Ljuba koji je presrećan zbog dolaska sina.

Komentari (0)

Loading