Celebrity News

Izgubili bebu, bili na korak do razvoda, a sada im svi čestitaju: Veliko slavlje u domu Joksimovića

Slavlje u domu Joksimovića traje ceo dan

Izgubili bebu, bili na korak do razvoda, a sada im svi čestitaju: Veliko slavlje u domu Joksimovića

Instagram/Saša Joksimović

Dugi brakovi među poznatima prava su retkost, ali ovaj par traje i odoleva svim izazovima. Slavlje u domu Joksimovića traje ceo dan, a čestitke pristižu sa svih strana.

Saša i Nevena Joksimović prošli su kroz različite faze u braku koji traje više od decenije. Glumac je jednom prilikom otkrio da je znao da je Nevena prava čim ju je ugledao.

Pročitajte: Jovana se potrudila da zaseni mladu, zajednička fotografija sve govori - Pogledajte kako je izgledalo venčanje Nevene i Saše Joksimovića

- To je bilo 11. januara 2001. godine - otkrio je Saša tačan datum i naglasio da se ljubav za ceo život prepoznaje na prvi pogled.

- Verujte mi, recept za srećan brak je da ja prvi popuštam u svađama. Iako se kaže da kriza nastupi u petoj godini braka, ipak mislim da su najveće krize krajem druge godine. Priznajem da smo i mi tada imali frku, ali smo je prebrodili ljubavlju. Ljubav treba da se neguje, mazi i pazi - rekao je svojevremeno Saša, koji se početka ljubavi sa Nevenom prisetio i danas.

- Na današnji dan sam je prvi put poljubio 2001. godine. Volim te još više nego tada - obratio se Saša voljenoj supruzi.

Instagram/Saša Joksimović

 

 

Saša i Nevena u vezi su više od decenije, a već trinaest godina su bračni drugovi. Najteža im je bila 2020. godina kada su izgubili bebu.

- Izgubili smo bebu 22. maja, na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi ništa više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći - napisao je tada Saša na Instagramu.

Komentari (0)

Loading