Celebrity News

Jovana se potrudila da zaseni mladu, zajednička fotografija sve govori: Pogledajte kako je izgledalo venčanje Nevene i Saše Joksimovića

Venčanje Saše i Nevene Joksimović odigralo se pre petnaest godina

Jovana se potrudila da zaseni mladu, zajednička fotografija sve govori: Pogledajte kako je izgledalo venčanje Nevene i Saše Joksimovića

Boško Karanović

Ovako je izgledalo venčanje Saše i Nevene Joksimović.

Već nekoliko meseci unazad trzavice u braku Saše Joksimovića tresu domaću javnost, međutim on sa svojom suprugom Nevenom iznova uspeva da zakopa ratne sekire, održi zajednicu iz kojeg imaju sina Iliju i svima pokaže da se ljubav koja traje još od srednjoškolskih dana nije ugasila.

Koliko se zapravo supružnici vole, te da jedno bez drugog ne mogu, sada više nema dileme, a sve priče i spekulacije koje već neko vreme slušamo, navele su nas da se podsetimo kako je izgledalo venčanje Saše i Nevene Joksimović čiji odnos prkosi svim izazovima i nezaobilazna je tema svih domaćih medija.

Privatna Arhiva

 

 

Fotografije koje se mogu naći na profilu popularnog glumca iako ne otkrivaju gde je venčanje Saše i Nevene Joksimović organizovano, svedoče da je sve bilo bajkovito i tome koliko su oni srećni, lepi i nasmejani.

Pročitajte: Izaziva Nevenu da podnese zahtev za razvod - Saša Joksimović postupcima izluđuje svoju ženu (FOTO)

Mladoženja je za svoj poseban dan odabrao elegantno tamno odelo i belu košulju, a mlada je blistala u prelepoj beloj haljini preko koje je ogrnula kaput.

Privatna Arhiva

 

 

Dosta pažnje privukla je i fotografija na kojoj mladenci poziraju uz Sašinog rođenog brata Željka i snaju Jovanu za koje se već odavno nagađa da nisu u sjajnim odnosima.

Pročitajte: Potez zbog kog smo ZANEMELI - Saša Joksimović objavio sliku svog brata Željka, njegov komentar zapalio Instagram

Inače, Saša se svojevremeno prisetio početka njegove i Nevenine velike ljubavi, i sa osmehom na licu opisao kako je sve počelo:

- Bio je 11. januar 2001. godine, šetali smo uveče Valjevom i završili smo na pijaci. Polomila je štiklu, sela je i ja sam joj je popravio i sponrano je pao prvi poljubac. Odatle je sve krenulo. Dugo smo se zabavljali, sedam godina pre braka, pa smo se zatim venčali 2008. godine - rekao je i u par reči opisao venčanje Saše i Nevene Joksimović.

Boško Karanović

 

 

- Nije bilo klasičnih običaja i nisam zvao svu rodbinu kao što ljudi čine, već je najviše bilo mladog sveta, naših prijatelja. Ipak, jedan običaj jesmo ispoštovali, a to je kupovina mlade. Moj brat Željko je bio zadužen za to, bili su tu i trubači, a meni je sve to bilo emotivno pa sam počeo da plačem, a za mnom onda i svi ostali.

Komentari (0)

Loading