Celebrity News

Skroman stančić u zapuštenoj zgradi zamenila vilom na Bežaniji: Ovde je u Brčkom odrasla Lepa Brena (FOTO)

Dom Lepe Brene u Brčkom

Skroman stančić u zapuštenoj zgradi zamenila vilom na Bežaniji: Ovde je u Brčkom odrasla Lepa Brena (FOTO)

Ata Images

Pevačica koja je stekla ogromnu popularnost kod publike obezbedila je sa svojim suprugom celu porodicu i kupila brojne nekretnine širom sveta, a nekada je živela u malom stanu u Brčkom, sa majkom, ocem, bratom i sestrom.

Pročitajte: Sve tajne doma Lepe Brene na Bežanijskoj kosi - Nikada nećete pogoditi šta jedna soba krije (FOTO)

Dom Lepe Brene u Brčkom bio je ušuškan stančić, u kome je troje dece delilo jednu sobu, ali je ljubavi bilo na pretek. Stan smešten u zgradi, sa komšijama koje se još uvek sa osmehom sećaju Lepe Brene, u njenom srcu uvek će zauzimati posebno mesto.

Blic TV printscreen

 

- Uživala sam u čarima normalnog, običnog, svakodnevnog života. Malo sam kuvala, sredila sam kuću, dala sam sve stvari koje mi ne trebaju. To se danas kaže feng-šui, a ja sam odrasla u porodici gde moja mama nije znala šta je to, nego smo mi svake godine krečili, spremali zimnicu - otkrila je Brena jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Odrastala sam uz roditelje, sestru i brata, u stanu u Brčkom. Kada pomislim na period odrastanja, setim se divnih jutara i prelepog mirisa koji je dopirao iz kuhinje dok je mama spremala doručak. Zatim bi sela za mašinu, počela da šije i peva sevdalinke - otkrila je da je slušajući mamu zavolela pevanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC Zabava (@blic_zabava)

 

Komentari (0)

Loading