Celebrity News

Ovakav osamnaesti rođendan Srbija dugo nije videla: Ćerka Čedomira Jovanovića proslavila punoletstvo (FOTO)

Ćerka Čedomira Jovanovića proslavila punoletstvo

Ovakav osamnaesti rođendan Srbija dugo nije videla: Ćerka Čedomira Jovanovića proslavila punoletstvo (FOTO)

Instagram

Čedomir Jovanović i njegova supruga Jelena ponosni su roditelji četvoro dece, od kojih je tek drugo napravilo prve korake ka svetu odraslih. Naime, nakon sina Mihajla Lajfa, najstarija ćerka Čedomira Jovanovića proslavila je punoletstvo.

Jana Hart napunila je osamnaest godina, a tim povodom roditelji su joj priredili proslavu za pamćenje. Tema dekoracije, ali i dres-kod bilo je crno-belo, dok je slavljenica blistala u zanosnoj haljini.

Pročitajte: Ćerka Čedomira Jovanovića iznenadila oca i majku novim izgledom - Da li ste nekada videli ovakvu frizuru? (FOTO)

Crno-bela dekoracija, baloni, kao i detalji sa inicijalima slavljenice, svemu su dali dozu luksuza, a porodica Jovanović u potpunosti je ispoštovala sve želje slavljenice, te su se na njenom rođendanu svi pojavili u crno-belim odevnim kombinacijama.

Posebnu pažnju na porodičnoj fotografiji, pored Janine raskošne lepote, privukao je i strastveni poljubac roditelja, koji nisu krili sreću što su još jedno od četvoro dece izveli na pravi put.

Fotografije sa proslave pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading