Celebrity News

Željko javno prozvao Milicu: Ej, Šeki, Šeki, ona bi se radije bodežom probola

Bračna kriza Milice i Željka Mitrovića pred očima javnosti

Željko javno prozvao Milicu: Ej, Šeki, Šeki, ona bi se radije bodežom probola

Luka Šarac

Svi se pitaju da li je to nastupila bračna kriza Milice i Željka Mitrovića kada je vlasnik "ružičaste" televizije osetio potrebu da se javno požali na suprugu.

Pročitajte: Ovo je stvarno krajnost! Milica i Željko Mitrović otputovali u inostranstvo pa im popustile kočnice

Ispod slike na Instagramu, na kojoj svira gitaru, Željko je uputio otvoreno pismo pokojnom Šekspiru, autoru tragedije "Romeo i Julija". U pismu se uporedio sa Romeom, a Milicu sa Julijom.

Instagram

 

- Svet se definitivno okrenuo naglavačke! Nekada je Romeo bio dole, a Julija na terasi, a danas sve obrnuto, Romeo je na terasi, a Julija dole negde u je*enom šopingu! E, moj Šekspire, da si znao da će Šanel da nas baš ovako razbuca i na*uzi, i to sa običnim maleckim kožnim torbicama, verovatno ne bi ni pisao o ljubavi na tako poseban, topao i romantičan način - istakao je Željko. - Ja lično spadam u generaciju tvojih zaboravljenih romantika, ali se plašim, dragi moj Šeki, da su sve Julije sveta danas spremnije da se izbodu bodežom zbog Diora ili Hermesa nego zbog nas i ljubavi!

 

 

- I da ne zaboravim da te pitam, dragi moj Šeki, da si kojim slučajem napisao da se kaluđer zaje*ao sa napitkom i da se Julija probudila koji sat ranije, kako bi i Romeo i Julija ostali živi i zdravi, je l' misliš da bi i Julija imala potrebu za količinom cipela kao da je stonoga ili, ne daj bože, oktopus?

Pročitajte: Ko je majka, ko ćerka?! Milica Mitrović objavila fotografiju sa mlađom naslednicom, ovakvu buru na mrežama nije očekivala

Posle ovog Željkovog javnog obraćanja svi su pomislili da će se, ako se već nije dogodila, bračna kriza Milice i Željka Mitrovića kad-tad iz pomenutih razloga dogoditi.

 

 

Ostaje da se vidi da li će poveća kolekcija Miličinih cipela i tašnica u garderoberu napraviti razdor u njenom braku.

Komentari (0)

Loading