Celebrity News

Da li ste znali da Ljiljana iz serije „Toma” ima prelepu ćerku: Mina proslavila rođendan (FOTO)

Ćerka Pauline Manov obeležila rođendan

Da li ste znali da Ljiljana iz serije „Toma” ima prelepu ćerku: Mina proslavila rođendan (FOTO)

Boško Karanović

Ćerka Pauline Manov obeležila je rođendan intimno i u krugu porodice.

Glumica je ovu informaciju podelila na Instagramu uz sliku i opis „Srećan rođendan, mila moja devojčice”, a istoga trena krenule su čestitke upućene prelepoj tinejdžerki koja naredne godine upisuje srednju školu. 

 

Pročitajte: Prezgodnog muža ste joj upoznali, a evo kako izgledaju sin i ćerka Pauline Manov - Mina i Rastko su kopija roditelja(FOTO)

S obzirom na to da malena Mina liči izuzetno na majku, istovremeno je umetnički tip, pretpostavlja se da će krenuti majčinim stopama.

Boško Karanović

 

Vreme će pokazati da li će ćerka Pauline Manov postati glumica ili pak dramaturškinja i prevazići u profesionalnom smislu majku i oca, scenaristu Vladimira Đorđevića.

Za sada se može konstatovati da je Mina izuzetno fina, kulturna, požrtvovana, privržena roditeljima i bratu Rastku koji je zainsteresovan arheologiju. 

Pročitajte: Ja svoju bolest KRIJEM GODINAMA, ali vidim u očima kolega da znaju da nešto nije u redu! Paulina Manov prvi put o svojoj najvećoj tajni

Iako su u velikoj meri različiti, sina i ćerku glumice vezuje to što imaju dobre vaspitne temelje.

Instagram

 

Za razliku od drugih tinejdžera, vole da provode vreme u domu, a budući da se serija „Toma” odnedavno emituje na Prvoj TV, veruje se da svakog ponedeljka uveče gledaju mamu na malim ekranima u ulozi Ljiljane kojoj je čuveni pevač posvetio pesmu.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading